Weah hudfletter Royle

George Weah er ikke nådig i kritikken av Manchester Citys manager Joe Royle etter at de to i går ble enige om å annulere liberianerens toårskontrakt. Les også andre nyheter fra engelsk fotball.

- Jeg har blitt behandlet som en unge, sier 34 år gamle Weah ifølge avisa The Mirror.

Den tidligere Chelsea og AC Milan-spilleren har ikke klart å spille seg inn på Citys førsteellever denne sesongen, men hevder det ikke påvirket avgjørelsen om å forlate Manchester-klubben.

- Årsaken er den manglende respekten Royle har gitt meg. Jeg vil ikke bli værende bare for å ta imot fornærmelser fra Royle. Han prøvde å latterligjøre meg foran de yngre spillerne, sier Weah.

  • Weah er delt toppscorer på City med fire mål på ni kamper denne sesongen.
  • JOE ROYLE kastet ikke bort tiden etter å ha frigitt George Weah fra Maine Road. I dag ble nemlig Evertons lovende midtstopper Richard Dunne (21) klar for Manchester-klubben. Overgangssummen er ventet å ligge på rundt 40 millioner kroner for den irske landslagsspilleren. Dunne fikk lov å forlate Goodison Park etter at Everton i går hentet inn skotske Gary Naysmith fra Hearts.
  • FA skal nå granske utvisningene til Carlton Palmer, Graeme Le Saux og Kevin Kilbane i helgas runde i Premier League. Palmer ble utvist etter å ha sparket til Chris Perry etter en duell de to i mellom, mens Kilbane og Le Saux måtte forlate banen etter en privat brytekamp. Dersom de tre blir funnet skyldig i å ha bragt sporten i vanry kan det vanke lange karantener for de tre hissigproppene.
  • ARSENE WENGER kan være i ferd med å forsterke forsvaret ytterligere. Arsenal-manageren har nå invitert 19 år gamle Zurab Khizanishvili fra Lokomotiv Tbilisi på prøvespill til Highbury. Den Georgiske landslagsspilleren har allerede åtte landskamper bak seg og imponerte mot Italia nylig.
  • STAN COLLYMOREs karriere i Leicester ser ut til å være over. I følge nyhetsbyrået PA forsvant urokråka fra Filbert street i pausen under en reservelagskamp mandag. Årsaken skal ha vært håndgemeng med en av lagkameratene.

    lars.erik.pedersen@dagbladet.no

FRI OG FORBANNETGeorge Weah forlot Maine Road etter en kjempekrangel med manager Joe Royle.<p>Foto: SCANPIX