Weaver vrakes mot Arsenal

Før sesongstart ble Manchester Citys Nicky Weaver tippet som Englands neste landslagskeeper. Mot Arsenal i kveld vrakes 22-åringen til fordel for Premier League-debutant Carlo Nash. Følg kampen direkte på Dagbladet.no fra 20.45.

Talentfulle Weaver har gjort en rekke brølere denne sesongen. Senest mot Everton sist serierunde da et vådeskudd fra David Weir trillet mellom beina på Citys sisteskanse. Likevel hevder manager Joe Royle at det ikke er tabbene som gjør at Weaver vrakes.

- Jeg har hatt en samtale med Nicky og tror det er best for ham selv å stå over mot Arsenal. Det er ikke fordi han har spilt dårlig, men fordi jeg tror han trenger en pause, sier Royle diplomatisk.

Dermed stiller City med Premier League-debutant Carlo Nash (28) mellom stengene. Nash kom fra Stockport for 1,3 millioner kroner tidligere denne sesongen. Royle sier:

- Carlo har stått glimrende for reservene og på trening. Jeg tror han er klar for Premier League og er sikker på at han ikke vil svikte oss.

For City er kveldens kamp nesten ett være eller ikke være. Med tap vil de være fem poeng bak sikker plass i Premier League, med to kamper mer spilt enn de fleste rivalene. For Arsenals del vil tre poeng mot City være et langt steg i retning andreplassen i Premier League. Før dagens kamp ligger Arsene Wengers mannskap fire poeng foran Ipswich med en kamp mindre spilt.

Følg Manchester City - Arsenal direkte på Dagbladet.no fra kl. 20.45.