Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Webber lynrask på trening

Viser storform etter skuffende VM-start.

BEST I MALAYSIA: Mark Webber endte på en skuffende 5. plass i første VM-runde i Melbourne, men gårsdagens trening viser at han trolig har alvorlige hensikter i Malaysia i helga. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN
BEST I MALAYSIA: Mark Webber endte på en skuffende 5. plass i første VM-runde i Melbourne, men gårsdagens trening viser at han trolig har alvorlige hensikter i Malaysia i helga. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN Vis mer

Red Bulls Mark Webber var lynrask på den første treningen på Sepangbanen før helgens Malaysia Grand Prix i formel 1.

Dersom han fortsetter den flotte og raske kjøringen kan han komme raskt tilbake etter skuffelsen i den første VM-runden i Melbourne. Der endte han på 5.-plass.

Men torsdag gikk det virkelig unna i Malaysia. Webber var over sekundet raskere enn Lewis Hamilton, som hadde den nest beste tiden.

Den sjudobbelte verdensmesteren Michael Schumacher kjørte også godt i den første treningsomgangen i Malaysia. Han lå ikke helt framme til å begynne med, men avsluttet gnistrende og fikk til slutt tredje raskeste tid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media