Wehrman brøt Nordlies alkoforbud

Innrømmer at han drakk på La Manga-avslutningen.

Tom Nordlie har innført drikkeforbud i Lillestrøm, men Kasey Wehrman innrømmer at han drakk alkohol under LSKs La Manga-tur.

På spørsmål fra Aftenposten på om han hadde drukket under avslutningsfesten der Bjørn Helge Riise ble slått i ansiktet lyder svaret «ja».

- Hadde dere fått lov til det, spør avisen?

- Nei, svarer Wehrman.

- Hvorfor drakk du da?

- Jeg vet ikke, men ingen var fulle. Ingen av våre spillere var involvert i noe slagsmål. Det var engelskmenn som slåss seg imellom, sier Wehrman videre.

Ryktene vil ha det til at australieren var blant kamphanene da det ble barbråk under Lillestrøms avslutning på La Manga-oppholdet.

- Nei, jeg slåss ikke i det hele tatt, sier Wehrman til Aftenposten.

Tom Nordlie har tre regler som han aldri fraviker. En av dem er totalforbud mot alkohol.

- Det er ikke det at det er så farlig med en øl eller to, men hvis vi skulle havne oppi noe, blir det ekstra klønete hvis folk er beruset, sier LSK-trener Tom Nordlie.

- Jeg kunne ikke se at noen av spillerne var beruset. Og ingen har sagt til meg at de drakk. Da må jeg tro på det. Som trener er jeg ferdig med denne saken. Skal den forfølges, blir det opp til Jan Åge (Fjørtoft - manager), sier Nordlie til Aftenposten.

(NTB)

DRAKK ALKOHOL: Kasey Wehrman i spill for LSK på La Manga. Australeren innrømmer å ha brutt alkoholforbudet på LSKs siste kveld på La Manga, men avviser at han skal ha væørt i slagsmål.