Wehrman kan få ny kontrakt likevel

FFK åpner for forlengelse.

FORTSATT AKTUELL: Kasey Wehrman (t.h.) kan likevel få ny kontrakt med Fredrikstad.Foto: Linn Cathrin Olsen  / SCANPIX
FORTSATT AKTUELL: Kasey Wehrman (t.h.) kan likevel få ny kontrakt med Fredrikstad.Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kasey Wehrman fikk ikke tilbud om ny kontrakt med Fredrikstad. Men nå åpner klubbledelsen likevel for å forlenge med australieren.

Wehrmans kontrakt går ut etter årets sesong. Nylig takket han nei til et tilbud fra Åge Hareides Örgryte fordi han ville spille i FFK ut sesongen. Midtbanespilleren er tilbake i startoppstillingen, og ifølge klubbdirektør Runar W. Henriksen holdes døren åpen for en ny kontrakt.

- Det er helt åpent. Toget har fortsatt ikke gått. Jeg opplever samtidig at Kasey har stor forståelse for den avgjørelsen vi har tatt, sa Henriksen på FFKs ekstraordinære årsmøte, ifølge Fredriksstad Blad.

- Vi vurderer spillerstallen til enhver tid. Men på det tidspunktet vi gikk ut og sa at vi ikke ønsket å forlenge med Kasey var han ikke i vår startoppstilling og heller ikke blant de spillerne som vi ønsket å bygge laget vårt rundt i tiden som kommer, sa Henriksen.

FFK forlenget kontraktene til to spillere onsdag. Agim Shabani (21) og Martin Elvestad (19) forlenget sine avtaler med ett år.

- De skrev under i dag (tirsdag), og jeg er glad for å ha med begge videre, sa Henriksen til klubbens nettsted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.