Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Wembley betyr alt

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Wimbledon 0- 0. Steffen Iversen og Tottenham vil til Wembley og ligacupfinalen, men veien ble ikke kortere i går. - For å klare det er vi nødt til å spille bedre i returkampen, sier Steffen Iversen.

- Det betyr enormt mye for Tottenham å slå Wimbledon, komme til Wembley og vinne finalen, fortsetter Steffen. - Det handler jo om Europa og UEFA-cupen. Og for meg personlig betyr et Wembley-eventyr også veldig mye. Det er jo noe helt spesielt.

Tottenham og Wimbledon presterte å spille 90 minutter, der de bare skapte to målsjanser. Wimbledon spilte knallhardt, gjerrig og parallelt med skydekket over White Hart Lane.

- Wimbledon slår langt, og kommer raskt etter. Og de kommer med hele laget, sier Steffen Iversen.

Må få hjelp

Steffen Iversen og makkeren Chris Armstrong var sørgelig aleine på topp, og fikk absolutt ikke den hjelpen de både trenger og fortjener fra midtbanen.

- Jeg synes vi bør slå dette laget, men da må vi få mer hjelp. Vi må spille ballen, og den må slås raskere inn fra kantene. Vi må rett og slett være mer villig til å ofre noe framover, sier Steffen.

Dette var tredje gangen på 12 dager at disse to lagene møttes, og det har blitt målfattig og uavgjort hver eneste gang. Tirsdag 2. februar skal de møtes igjen i omkamp FA-cupen. 16. februar spilles retur-semifinalen i ligacupen på Selhurst Park.

- Ett mål på tre kamper er ikke godt nok, sier Steffen. - Men så har vi heller ikke gjort annet enn å ta imot lange oppspill og løpe på eventuelle flikker.

Desperate

Men også Wimbledon vil til finalen.

- Vi er faktisk desperate etter å komme dit og videre til Europa, sier manager Joe Kinnear.

Steffen Iversen vil også slåss for Wembley. Slåss han godt nok, blir han sjette nordmann på det berømte gresset. Stig Inge Bjørnebye, Erik Thorstvedt, Erland Johnsen, Frode Grodås og Tore André Flo har vært der før.

<B>TØFT OPPGJØR:</B> Steffen Iversen kjempet som besatt for Tottenham i går. Men han savner mer hjelp fra lagkameratene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media