Weng klandrer svensk stjerne: - Jeg ble irritert

Mener Nilsson ødela for henne.

SKUFFET: Heidi Weng var naturlig nok svært skuffet etter å ha bli utslått i kvartfinalen i Tour de Ski-åpningen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKUFFET: Heidi Weng var naturlig nok svært skuffet etter å ha bli utslått i kvartfinalen i Tour de Ski-åpningen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Heidi Weng vant samtlige rulleskirenn under Toppidrettsveka og utklasset Therese Johaug, mente Johaug at Weng var den største favoritten til vinteren.

- Det er Heidi som er favoritten til vinteren nå. Jeg er bare en outsider, sa en smilende Johaug til Dagbladet den gang.

Weng nektet å ta favorittstempelet, noe Johaug heller ikke er spesiet glad i å inneha, eksemplifisert gjennom at hun lanserte Ingvild Flugstad Østberg som Tour de Skis aller største favoritt tidligere i dag.

I fjor vant Marit Bjørgen touren foran Johaug og Weng, men det var faktisk Weng som hadde klart flest 2. plasser på enkeltetapper bak den daværende langrennsdronninga fra Rognes.

Best bak Bjørgen På hele fem etapper ble Weng nr. 2 bak Bjørgen i fjorårets Tour de Ski. Med Bjørgen på sidelinjen burde det love særdeles godt for Weng, som kan gi Johaug knallsterk kamp om sammenlagtseieren.

Weng er jevnt god på alle typer etapper, også opp monsterbakken i Val di Fiemme, og kunne ha skaffet seg et forsprang til verdenscuplederen fra Dalsbygda ved å banke Johaug i sprintene, noe Weng har gjort mange ganger tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer