Falla hylles av Weng

Weng mener Falla er større enn Kalla, men stusser litt: - Vi fikk jo bank av Weng-søstrene i sommer

Maiken Caspersen Falla (26) kan bli tidenes beste langrennssprinter om hun fortsetter seiersfrekvensen. Heidi Weng (25) skjønner ikke helt hvorfor Falla er så rask.

GODE VENNER: Heidi Weng ga Marit Bjørgen en god og varm klem etter gårsdagens seier. I dag ga hun en enda større kompliment til seiersmaskinen Maiken Caspersen Falla. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GODE VENNER: Heidi Weng ga Marit Bjørgen en god og varm klem etter gårsdagens seier. I dag ga hun en enda større kompliment til seiersmaskinen Maiken Caspersen Falla. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Forrige sesong vant Maiken Caspersen Falla omtrent som hun ville i sprint, selv om Stina Nilsson og Ingvild Flugstad Østberg ga henne god kamp i samtlige sprintrenn.

I dag vant Falla igjen, riktignok den nasjonale åpningen, men det ga et signal om at seiersfrekvensen i verdenscupen kan opprettholdes også denne vinteren. Med 12 verdenscupseire og ett OL-gull allerede som 26-åring, jakter Caspersen Falla tittelen som tidenes beste langrennssprinter i konkurranse med blant annet Marit Bjørgen og Petra Majdic.

- Akkurat det tenker jeg ikke på. Jeg skal gjøre det best mulig, så går det som regel bra. Det er alltid gøy å vinne skirenn. Det viser at jeg er i rute, sier Falla til Dagbladet etter dagens renn.

Heidi Weng er svært imponert over sprintdronninga.

- Hva er vanskeligst: Å slå Falla i sprint eller Marit Bjørgen i distanseløp?

- Det vanskeligste er nok å slå Maiken i sprint. Men jeg skal prøve på det også, sier Weng til Dagbladet.

- Det får være Heidis uttalelse

Det synes Caspersen Falla er hyggelig å høre.

- Det får være Heidis uttalelse, men det er jo en kompliment. Jeg håper å bevare posisjonen min, men det skal godt gjøres, mener 26-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer