LEI: Liverpools Reina og Barcas Puyol tvinger en Barca-trøye på Fabregas under feiringen av VM-gullet. Bak heier Barca-spiller Pique. Nå er Wenger lei av maset rundt overgangen og sier Arsenal-kapteinen blir på Emirates. Foto: Reuters
LEI: Liverpools Reina og Barcas Puyol tvinger en Barca-trøye på Fabregas under feiringen av VM-gullet. Bak heier Barca-spiller Pique. Nå er Wenger lei av maset rundt overgangen og sier Arsenal-kapteinen blir på Emirates. Foto: ReutersVis mer

Wenger: - Helt sikker på at Fabregas blir

Arsenal-manageren er grundig lei Barcelona.

|||(Dagbladet): Arsenal startet sesongforberedelsene med å slå Barnet 4-0 i går, men mest interesse var det rundt den pågående overgangssagaen rundt Cesc Fabregas.

Barcelona er svært interessert i å sikre seg Arsenal-kaptein Cesc Fabregas i sommer, men økonomiske problemer gjør overgangen vanskelig.

Barcas første bud på Fabregas var på 29 millioner pund og ble blankt avslått. Et skambud på 23-åringen, ifølge både klubben og supporterne.

Arsenal-supporterne hadde plassert et banner på tribunen der de ba Barcelona om «å dra til helvete» («Barca fuck u»).

Arsene Wenger var naturligvis mer diplomatisk etter kampen, men innholdet var sammenfallende.

- Jeg er svært sikker på at overgangssnakket rundt Fabregas kommer til å slutte, svarte Wenger til ESPN på et spørsmål om den mulige overgangen.

Barcelonas tidligere president Joan Laporta og nåværende president Sandro Rosell har begge gått offentlig ut og flagget Fabregas-interessen. Også Carles Puyol, Gerard Pique, Andres Iniesta, Xavi, Pedro, Lionel Messi og Sergio Busquets har vært ute og bedt Fabregas om å komme til storklubben.

«Høydepunktet» i den pågående kampen om Fabregas kom da spanske lagkamerater dro en Barcelona-trøye over hodet til Arsenal-spilleren under feiringen av VM-gullet.

Nå er Wenger lei.

- Det er selvfølgelig frustrerende. Det er ikke behagelig å lese avisene og så er det nye rykter og utspill hver dag. Men man må leve med slike rykter i en så stor klubb som Arsenal, sier Wenger.

I 4-0-seieren over Barnet var det mest gledelige Jack Wilsheres innsats. Unggutten opererte i den dype midtbanerollen og storspilte med to målgivende pasninger. Nyinnkjøpte Laurent Koscielny spilte forøvrig i forsvar, mens Marouane Chamakh spilte i den enslige spissrollen.

PS! Arsenals VM-spillere var ikke med i går, de kommer tilbake i trening fra i dag, ifølge thegunninghawk.com.

SIKKER: Arsene Wenger, her fotografert før VM-finalen, er sikker på at Fabregas blir. Foto: EPA
SIKKER: Arsene Wenger, her fotografert før VM-finalen, er sikker på at Fabregas blir. Foto: EPA Vis mer