Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger: - Henry vil returnere til Arsenal en dag

Avslørte i går at han er ferdig i MLS.

 TIL ARSENAL I NY ROLLE?:  Arsenal-manager Arsene Wenger går langt i å antyde at Thierry Henry har en framtid i London-klubben. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP
TIL ARSENAL I NY ROLLE?: Arsenal-manager Arsene Wenger går langt i å antyde at Thierry Henry har en framtid i London-klubben. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP Vis mer

Arsène Wenger går langt i å antyde at Thierry Henry har en framtid i gamleklubben.

Mandag avslørte Thierry Henry (37) at han er ferdig i MLS-klubben New York etter at de ble slått ut av sluttspillet søndag.

Arsenals manager Arsène Wenger er helt sikker på at Henry blir å returnere til klubben fra Nord-London en gang i framtiden.

- Han er en Arsenal-mann. De største høydepunktene i karrieren hadde han her hos oss. Han vil garantert returnere en dag - i hvilken rolle vet jeg ikke, sier Wenger til klubbens nettsider.

Wenger var mannen som ga Henry sjansen i Monaco som 17-åring og som senere hentet ham til Arsenal, der han scoret 174 mål på 254 seriekamper gjennom åtte år.

- Etter hva jeg vet, skal han nå tenke seg om hva han ønsker å gjøre videre i livet. Jeg tror ikke han fortsetter som spiller i England, men han har alle kvalitetene til å bli en god trener. Han er intelligent, engasjert, og han elsker sporten. Han må bare tenke seg om: «Vil jeg ofre resten av livet mitt for å bli fotballtrener?», sier Wenger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling