Wenger: - Jeg skulle vært Bayern-sjef

Arsenal-manager Arsene Wenger avslørte i går at han var nær ved å bli trener for Bayern München i 1994. - Jeg hadde en avtale med klubben, og sa ja, sier Wenger. I kveld møtes Arsenal og Bayern München i Champions League. Dagbladet.no følger kampen direkte fra kl. 20.45.

I 1994 var Arsene Wenger høyaktuell som ny Bayern München-trener. Den gang var Wenger trener for Monaco.

- Jeg ga mitt ord. Alt var klart. Men Monaco ville ikke gi slipp på meg. Det er mulig jeg aldri hadde kommet til Arsenal hvis jeg hadde dratt til Bayern, sier Wenger ifølge Sky Sports.

I kveld spiller Arsenal hjemme på Highbury mot nettopp Bayern München. Wenger innrømmer at han angret på at han ikke fikk sjansen til å trene den tyske storklubben.

- I 1994 angret jeg på at jeg ikke dro. Det dårlige forholdet mellom Monaco og meg startet med klubbens avgjørelse, sier Wenger.

Arsenal sliter med skader før kveldens storkamp. Silvinho, Tony Adams, Dennis Bergkamp, Gilles Grimandi og Patrick Vieira er alle usikre før møtet med Bayern.

- Jeg kan ikke forestille at vi må unnvære alle fem, men jeg er alvorlig bekymret for Silvinho, sier Wenger.

Silvinho sliter med en leggskade og skal testes før dagens kamp. Hvis brasilianeren ikke spiller går trolig Oleg Luzhny inn som venstreback.

Ray Parlour soner karantene og spiller ikke mot Bayern. Svenske Fredrik Ljungberg spiller trolig fra start.