Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger: - United er kjedelige

Ferguson og Wenger krangler igjen.

(Dagbladet.no): I går kveld tok Arsene Wenger og Alex Ferguson hverandre i hånda etter ligacupkvartfinalen, som United vant 1-0 etter mål av David Bellion.

Men Wenger kan tydeligvis ikke dy seg fra å starte en liten krangel likevel.

Nå angriper han taktikken Ferguson & co benyttet seg av for å innkassere seieren.

- For øyeblikket spiller flere og flere lag i England med fem mann på midtbanen og en enslig spiss. Det er veldig effektivt, men kjedelig for tilskuerne. United har suksess med taktikken i ligaen, og brukte den med reservelaget også, tordner franskmannen ifølge Evening Standard.

Arsenal hadde ekstremt få sjanser i kampen, men Wenger nektet å kritisere sine egne spillere.

- I 2. omgang var United fornøyd med resultatet, og ville ikke angripe. Vi manglet tyngde og erfaring til å kunne bryte ned forsvaret deres, sier Wenger.

Ferguson tok også turen innom krigsstien, og hans sinne var rettet mot Arsenals Robin Van Persie, som angivelig skal ha brukt albuen mot Kieran Richardson.

Richardson ble ikke truffet, men episoden endte med en krangel som førte til gult kort for begge spillerne. Ferguson mener episoden kan sammenlignes med stemplingen på Ashley Cole som førte til at Ruud Van Nistelrooy ble utestengt i tre kamper.

- Jeg vil be FA om å se på dette, sier Ferguson.

Hvem var det egentlig som sa at ligacupen ikke tas på alvor?

GAMLE KRANGLEFANTER: Wenger og Ferguson ved en tidligere anledning.
MATCHVINNER: Den tidligere Sunderland-spissen David Bellion avgjorde gårsdagens kvartfinale etter knapt 20 sekunder.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media