Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger: - Veldig frustrerende

Arsenal mistet ligaledelsen.

Arsenal mistet serieledelsen etter 1-1 mot Birmingham. Laget har samme poengsum som Manchester United, men sju plussmål færre (26 mot 33).

Lørdag var ingen stor dag for Arsène Wengers utvalgte. Birmingham, som kjemper mot nedrykk, hang godt med på Arsenals hjemmebane i Nordøst-London.

- Det var veldig frustrerende. Vi ble straffet for å miste konsentrasjonen på dødballer. Vi skapte ikke nok, sa Wenger til BBC.

Hjemmelagets Emmanuel Adebayor åpnet scoringskontoen fra straffemerket 21 minutter ut i kampen. Eduardo da Silva ble felt av Stephen Kelly, men TV-bildene tyder på at Kelly var på ballen først.

Etter pause sørget Garry O’Connor for balanse i regnskapet da han steg høyest på en corner og headet ballen i mål via Cesc Fabregas.

Arsenal sto for de fleste sjansene i kampen, men bortelaget forsvarte seg godt og sikret et overraskende poeng på utebane mot serielederen.

(NTB)

BARE ETT POENG: Garry O’Connors scoring sørget for at Arsenal mistet ligaledelsen i England. Foto: AP/SCANPIX
BARE ETT POENG: Garry O’Connors scoring sørget for at Arsenal mistet ligaledelsen i England. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
STRAFFESIKKER: Alt så ut til å gå etter planen da Emmanuel Adebayor sendte Arsenal foran fra ellevemeteren, men Birmingham utliknet.
FRUSTRERT: Arséne Wenger var helt nede på matta for å hjelpe spillerne sine, men det holdt bare til uavgjort.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media