Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Wenger: - Vi er under press

Mener laget må tørre å slippe seg løs.

Arsenal manager Arsene Wenger looks dejected during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks dejected during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) Vis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger sier laget må tørre å slippe seg løs i møtet med Middlesbrough mandag.

Han erkjenner samtidig at London-klubben er under press etter ligatapet mot Crystal Palace samt senere tids svake resultater.

- Dårlige perioder er en del av vår jobb, sa Wenger ifølge Sky Sports etter lagets fjerde strake ligatap på bortebane.

- Å spille med håndbrekket hjelper ikke. Vi er under press for å levere og den beste måten å gjøre det på er å slippe seg løs og akseptere risikoen det medfører.

Franskmannen selv er under stort press og flere mener han burde gi seg etter en svak sesong. Arsenal er sju poeng bak topp fire med åtte kamper igjen av sesongen.

- Vi kommer kanskje dit (innenfor topp fire), eller kanskje ikke. Den eneste måten å komme dit er å tro på at vi klarer det. Det er det vi må konsentrere oss om, sa han.

Det er likevel positivt nytt å spore hos London-klubben.

Wenger opplyste at både keeper Petr Cech og kaptein Laurent Koscielny med 80 prosent sannsynlighet er tilbake i troppen mandag.

Cech har den siste tiden slitt med en skade i leggen, mens Koscielny måtte forlate banen i oppgjøret mot Manchester City som følge av en smell.

(NTB)