JOBBER MED SAKEN: Arsene Wenger håper at Arsenal rekker å hente flere spillere før overgangsvinduet stenger midnatt mandag. Foto: NTB Scanpix
JOBBER MED SAKEN: Arsene Wenger håper at Arsenal rekker å hente flere spillere før overgangsvinduet stenger midnatt mandag. Foto: NTB ScanpixVis mer

Wenger: - Vi jobber med å hente inn noen

Trenger noen til å score mål.

Arsenal sliter med å score mål og har tre nettkjenninger på fire seriekamper. Manager Arsène Wenger sier klubben jobber med spillerkjøp før overgangsvinduet stenger.

Wenger er blitt kritisert for at han ikke har hentet inn en ny spiss i sommer, og mot Newcastle lørdag slet laget igjen med å score.

Et selvmål av Fabricio Coloccini ga London-klubben tre poeng, og spillemessig imponerte heller ikke de rødkledde.

- Vi jobber med å hente inn noen. Jeg er større optimist enn tidligere, men det er vanskelig å forutse, sa Wenger etter kampen.

Arsenal er blitt koblet til Real Madrids Karim Benzema hele sommer, men lite tyder på at den franske spissen forlater storklubben.

De rødkledde startet sesongen med et svært overraskende tap for West Ham på hjemmebane. Etter det er Crystal Palace blitt slått 2-1 borte, før det ble 0-0 mot Liverpool hjemme sist helg.

Lørdag ble det altså en knapp 1-0-seier mot seiersløse Newcastle.

- Man ønsker seg alltid flere målscorere, men jeg mener vi ikke har lyktes helt offensivt ennå. Avslutningene våre har kanskje ikke vært gode nok, og det er noe vi må bli bedre på, men potensialet er der, sier Wenger.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram