Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger: - Vi skal vise at vi er bedre enn folk går rundt og tror

Vil utnytte det tette juleprogrammet.

SKAL KLATRE: Arséne Wenger øyner muligheten til at Arsenal kan klatre på tabellen etter julens tette kampprogram. Etter uavgjortresultatet mot Liverpool ligger Wengers menn på en sjetteplass. Foto: AP/Jon Super
SKAL KLATRE: Arséne Wenger øyner muligheten til at Arsenal kan klatre på tabellen etter julens tette kampprogram. Etter uavgjortresultatet mot Liverpool ligger Wengers menn på en sjetteplass. Foto: AP/Jon Super Vis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger ser gode muligheter til å bykse oppover på tabellen.

På 2. juledag får Arsenal besøk av bortesvake Queens Park Rangers på Emirates. QPR står uten poeng på fremmed gress denne sesongen. To dager senere tar Arsenal turen til Boleyn Ground, hvor seriefirer West Ham venter. 1. nyttårsdag tar «Gunners» turen til Southampton.

- Vi skal utnytte det tette programmet i julen og levere de nødvendige prestasjonene, sier Wenger.

- I løpet av juledagene har vi en god mulighet til å vise at vi er bedre enn folk går rundt og tror, fortsetter Arsenal-manageren.

Ingenting å tape Franskmannen advarer mot å ta for lett på QPR.

- Vi forventer å møte et QPR-lag som ikke har noe som helst å tape. Vi skal fokusere på oss selv og ikke ta svakheter hos motstanderen for gitt. I Premier League er alle kampene vanskelige, sier Wenger.

West Ham og Southampton har vært to av sesongens store positive overraskelser.

- West Ham er sterke for tiden. Vi skal også til Southampton, som også blir vanskelig. Det hele kommer an på våre egne prestasjoner, sier Wenger.

Arsenal ligger på sjetteplass med 27 poeng etter 17 serierunder. West Ham har 31 poeng, mens tabellfemmer Southampton har 29. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media