Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/ShutterstockVis mer

Wenger: – Sánchez og Özil forlater ikke Arsenal i sommer

Alexis Sánchez og Mesut Özil har begge kun ett år igjen av kontrakten med Arsenal. Arsène Wenger nærmest garanterer at stjerneduoen ikke blir solgt.

Det er lenge blitt spekulert i framtiden til London-lagets to største profiler. Usikkerheten har tiltatt etter at det ble klart at Arsenal ikke spiller i mesterligaen neste sesong som følge av en skuffende femteplass i Premier League.

Wenger, som tidligere i uken skrev under for to nye år som Arsenal-manager, slår kategorisk fast at verken Sánchez eller Özil blir solgt i løpet av det kommende overgangsvinduet.

– De ønsker først og fremst å bli værende i klubben, og forhåpentligvis kan vi i sommer forlenge kontraktene deres, sier Wenger til beIN Sports og fortsetter:

– Du kan ikke svekke klubben og laget. Det du ønsker er å forsterke laget. Med mindre du kan finne en spiller av samme kaliber og de absolutt vil dra... Men vi er ikke der. Vi er opptatt av å holde laget samlet og forsterke det.

Alexis Sánchez var Arsenals målfarligste spiller med 24 scoringer i Premier League-sesongen som nylig ble avsluttet. Chileneren hadde kun Tottenham-stjernen Harry Kane (29 mål) og Evertons kraftspiss Romelu Lukaku (25) foran seg på toppscorerlista.

(NTB)