Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger:- Özil er som en musiker på banen

- Timingen hans er perfekt.

MUSIKEREN: Arsenal-manager Arsène Wenger er full av lovord om formspiller Mesut Özil. Foto: NTB Scanpix
MUSIKEREN: Arsenal-manager Arsène Wenger er full av lovord om formspiller Mesut Özil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger er full av lovord om formspiller Mesut Özil. Wenger kaller tyskeren «en musiker som alltid spiller riktig tone».

Özil (27) har bidratt med 12 målgivende pasninger i Premier League så langt denne sesongen. Det er klart flest i serien, til Wengers store glede.

- Mesut er som en musiker. En musiker som alltid spiller riktig tone til riktig tid. Timingen hans er perfekt. Han er en glede å se på, sier Arsenal-manageren til klubbens egen hjemmeside.

Franskmannen roser også 27-åringens lagånd.

- Han setter alltid laget og lagspillet foran seg selv. Det er ikke alltid tilfellet med så gode spillere, påpeker Wenger.

Mens Özil sammenlignes med en musiker, er keeper Petr Cech bokstavelig talt musikalsk av seg. Arsenal-keeperen har begynt å spille trommer på fritiden, en hobby tsjekkeren får nytte av også på banen.

- Det er flere aspekter jeg kan ta med meg på banen. Hånd-til-øye-koordinasjon for eksempel, sier burvokteren.

Søndag reiser Cech og co. til Birmingham for å møte Aston Villa i serien. Arsenal er tabelltoer i Premier League før den 16. serierunden sparkes i gang.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media