Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger advarer egne spillere

Mot Celtic-returen.

SELVMÅL GA 2-0: Her feirer Arsenal-spillerne målet som gjør returkampen langt enklere på Emirates i morgen. Foto: REUTERS/David Moir
SELVMÅL GA 2-0: Her feirer Arsenal-spillerne målet som gjør returkampen langt enklere på Emirates i morgen. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer

Arsenal har en fot i mesterligaen. Men Arsène Wenger advarer spillerne mot å tro at laget allerede er klar for gruppespillet.

Arsenal vant 2-0 over Celtic på bortebane og forventes å sikre seg plass i mesterligaen i onsdagens returoppgjør i London. Wenger vil imidlertid ikke ta seieren på forskudd.

- Oppgjøret er ikke avgjort. Vi opplevde en fysisk hard kamp der borte. Vi vet at jobben må avsluttes, men vi er i en sterk posisjon, sier Wenger.

London-laget har fått en fin start på sesongen med to seirer på to kamper i serien. Snart kan klubben også være klar for mesterligaen.

- Celtic er et bra lag, og i forrige kvalifiseringsrunde mot Dinamo Moskva tapte de 0-1 på hjemmebane, men vant 2-0 borte. De har fortsatt muligheten, og vi må holde konsentrasjonen oppe og spille som vi gjorde i den første kampen, sier Arsenal-forsvareren Thomas Vermaelen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling