SELVMÅL GA 2-0: Her feirer Arsenal-spillerne målet som gjør returkampen langt enklere på Emirates i morgen. Foto: REUTERS/David Moir
SELVMÅL GA 2-0: Her feirer Arsenal-spillerne målet som gjør returkampen langt enklere på Emirates i morgen. Foto: REUTERS/David MoirVis mer

Wenger advarer egne spillere

Mot Celtic-returen.

Arsenal har en fot i mesterligaen. Men Arsène Wenger advarer spillerne mot å tro at laget allerede er klar for gruppespillet.

Arsenal vant 2-0 over Celtic på bortebane og forventes å sikre seg plass i mesterligaen i onsdagens returoppgjør i London. Wenger vil imidlertid ikke ta seieren på forskudd.

- Oppgjøret er ikke avgjort. Vi opplevde en fysisk hard kamp der borte. Vi vet at jobben må avsluttes, men vi er i en sterk posisjon, sier Wenger.

London-laget har fått en fin start på sesongen med to seirer på to kamper i serien. Snart kan klubben også være klar for mesterligaen.

- Celtic er et bra lag, og i forrige kvalifiseringsrunde mot Dinamo Moskva tapte de 0-1 på hjemmebane, men vant 2-0 borte. De har fortsatt muligheten, og vi må holde konsentrasjonen oppe og spille som vi gjorde i den første kampen, sier Arsenal-forsvareren Thomas Vermaelen.

(NTB)