Wenger angrer ikke på at han sa nei til Fàbregas

- Den eneste angeren er at han forlot oss.

DEN GANG DA: Arsene Wenger angrer på at Fabregas forlot Arsenal - men han angrer ikke på at han sa nei til spanjolen denne sommeren. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Arsene Wenger angrer på at Fabregas forlot Arsenal - men han angrer ikke på at han sa nei til spanjolen denne sommeren. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenal hadde førsterett på Cesc Fàbregas, men lot Chelsea kjøpe ham i stedet. Manager Arsène Wenger sier han ikke angrer på at spanjolen endte opp hos rivalen.

Fàbregas overrasket mange ved å gå til Chelsea i sommer. Han spilte flere år i Arsenal før overgangen til Barcelona i 2011, og han har hatt flere feider med Chelseas manager José Mourinho.

Wenger innrømmer at det var spesielt å se sin gamle elev i Chelseas farger i serieåpningen. Han imponerte stort mot Burnley og hadde to målgivende pasninger i 3-1-seieren.

- Det var merkelig, men du må akseptere at profesjonelle spillere går fra klubb til klubb, sier han.

Arsenal hadde opsjon på å hente Fàbregas dersom han skulle forlate Barcelona, men klubben viste ingen interesse. Dermed endte midtbanespilleren opp i Chelsea.

- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Den eneste angeren er at han forlot oss, sier Wenger.

Slo aldri helt til Fàbregas spilte over 300 kamper for Arsenal mellom 2003 og 2011, men han ble ofte koblet tilbake til barndomsklubben Barcelona. Til slutt ble overgangen en realitet, men 27-åringen slo aldri til som forventet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer