Wenger anklager Uefa for skamløs heksejakt

Raser mot Eduardo-tiltalen.

STRIDENS KJERNE: Eduardo går her i bakken i en duell med Celtic-keeper Artur Boruc. At Arsenal-spissen falt lett, er det ingen tvil om. Men Arsenal-manager Arsene Wenger er nå rasende over at Uefa vil straffe ham. Foto: REUTERS
STRIDENS KJERNE: Eduardo går her i bakken i en duell med Celtic-keeper Artur Boruc. At Arsenal-spissen falt lett, er det ingen tvil om. Men Arsenal-manager Arsene Wenger er nå rasende over at Uefa vil straffe ham. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Arsene Wenger er forbannet. Arsenal-manageren har nesten ikke kunnet glede seg over Arsenals avansement til Champions League de siste dagene, etter at det har blitt klart at Uefa ønsker å straffe Eduardo for filming.

Spissen falt veldig lett da han fikset en straffe mot Celtic i kvaliken onsdag kveld. I dag melder det Uefa at kroaten risikerer to kampers karantene for «bedrag mot dommeren».

- Dette er en skam. Vi vil akseptere hvordan Uefa behandler denne saken. Etter å ha sett tv-bildene igjen går det ikke an å konkludere i denne saken og så plukker de ut én spiller i Europa og stempler ham som juksemaker, sier Wenger til Sky Sports.

Kritisk til filmingKampen var 26 minutter gammel da Eduardo svært teatralsk gikk i bakken i en duell med Celtic-keeper Artur Boruc. Det var muligens en ørliten kontakt mellom dem, men det så også ut som Eduardo bevisst gikk i bakken for å få straffe.

Arsenal-manager Arsene Wenger har vært en uttalt kritiker av utbredelsen av filming på fotballbanen, men rett etter kampen var han ikke overraskende litt usikker på hva han hadde fått med seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer