Wenger avslører: Slik lokket han Alexis Sanchez til Arsenal

- Møtte agenten i Brasil.

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring a goal against Borussia Dortmund during their Champions League group D soccer match in London November 26, 2014.        REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring a goal against Borussia Dortmund during their Champions League group D soccer match in London November 26, 2014. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool lå langflate etter Alexis Sanchez, men chileneren valgte Arsenal. Nå forteller Arsène Wenger om hvordan han overtalte Barcelona-spilleren til å velge London.

Sanchez har allerede scoret 14 mål for Arsenal. Wenger mener angriperen nyter godt av tilliten etter sparsomt med sjanser i Spania.

- Jeg møtte agenten hans et par ganger i Brasil. Vi snakket om en overgang. I Europa snakket vi med Barcelona så fort vi fikk vite at han hadde bestemt seg for å komme til oss. Og da fikk vi gjennomført det, sier Wenger til arsenal.com.

Jaktet Suárez Søndag skal Arsenal ut i en vanskelig bortekamp mot Liverpool, klubben som så desperat ønsket å erstatte storscorer Luis Suárez (nå Barcelona) med nettopp Alexis Sanchez.

- Vi var interessert i Suárez i fjor. Han scoret 40 mål for Liverpool, og det er slik det er å ha konkurranse. Til slutt er det opp til en hver storspiller å velge hvor han ønsker å spille, sier Wenger.

Han er takknemlig for at det samme ikke skjedde med Sanchez.

- Alexis valgte oss. Vi er veldig glad for det. Jeg er sikker på Liverpool ikke tenker det samme, for å si det slik. Jeg vet ikke hvorfor han valgte oss og ingen andre, men vi er veldig glad for beslutningen han tok, fortsetter franskmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer