Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger bekrefter: Enige med Legia om Berg-elev

Krystian Bielik.

HENTER BERG-ELEV: Arsenal er i ferd med å sikre seg det 17 år gamle stortalentet Krystian Bielik fra Henning Bergs Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL
HENTER BERG-ELEV: Arsenal er i ferd med å sikre seg det 17 år gamle stortalentet Krystian Bielik fra Henning Bergs Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL Vis mer

Arsenal er i ferd med å sikre seg det 17 år gamle stortalentet Krystian Bielik fra Henning Bergs Legia Warszawa.

Bielik har vært ønsket av flere klubber den siste tiden, og tyske Hamburg skal ha kommet med et enda bedre tilbud enn Arsenal, men Bielik valgte likevel London-klubben.

- Først og fremst handlet det om personen Arsène Wenger. Han er en legende, sier unggutten til avisen Gazeta Wyborcza i hjemlandet.

17-åringens overgang er foreløpig ikke bekreftet, men Arsenal-manager Wenger opplyste fredag at Bielik blir klar i løpet av kort tid.

- Han gjennomgår den obligatoriske legesjekken i dag. Det er enighet om en overgangssum, sa franskmannen.

Hovedpersonen gleder seg til sitt neste karrieresteg, men er samtidig en smule nøktern.

- Jeg skal til London for å oppfylle drømmene mine. Jeg skal vise manageren at han ikke gjorde en feil ved å signere meg. Men det betyr ikke at jeg satser på å spille på førstelaget med en gang. Det er jeg ikke klar for, sier han.

(NTB)