Wenger bekrefter: United har lagt inn bud på Vermaelen

Men de får konkurranse.

KAN SKIFTE BEITE: Tomas Vermaelen er en het potet på overgangsmarkedet om dagen. I dag bekreftet Arsenal-manager Arsene Wenger at Manchester United har kommet med et bud på midtstopperen. Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU / NTB SCANPIX
KAN SKIFTE BEITE: Tomas Vermaelen er en het potet på overgangsmarkedet om dagen. I dag bekreftet Arsenal-manager Arsene Wenger at Manchester United har kommet med et bud på midtstopperen. Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Med omleggingen til tre midtstoppere bakerst hos Manchester United, har behovet for bedre dekning på stopperplass meldt seg.

Blant de som figurerer på Louis van Gaals ønskeliste er Arsenals belgiske midtstopper Tomas Vermaelen. Arsene Wenger bekrefter på dagens pressekonferanse at 28-åringen kan være på vei bort, og at de har mottatt et offisielt bud fra rivalen i nord.

Noe beløp har ikke blitt offentliggjort, men ifølge Daily Mail skal det være snakk om 15 millioner pund.

Kan gå Men selv om budet nå er bekreftet, er det langt fra sikkert at stopperen vil komme inn portene på Old Trafford. United må nemlig belage seg på konkurranse om Vermaelens signatur.

- Vermaelen kan forlate oss fordi han trenger å spille. Vi er i en posisjon hvor det er vanskelig å stoppe ham, sier Wenger.

Det har lenge gått rykter om at Barcelona også er interessert, og Wenger bekrefter også i dag at de har fått forespørsler fra andre klubber i Europa.

Dermed kommer også spørsmålet om Wenger er interessert i å selge enda en spiller til en av sine argeste konkurrenter som han har gjort med blant annet Robin van Persie, Samir Nasri og Bacary Sagna de seneste årene.

- Vi har mer penger Det er også mye snakk om spillere inn på Emirates i disse dager. Wenger har allerede sikret seg underskriften til Alexis Sanchez, men flere kan være på trappene.

- Vi har fortsatt tre og en halv uke igjen før overgangsmarkedet stenger. Vi kan fortsatt styrke laget, men vi har en stor stall. Vi var aldri langt unna i fjor, og vi har mer penger å handle for i år, sier Wenger.

Arsenal møter Manchester City i Community Shield til sesongens første obligatoriske kamp på søndag. Da også med VM-sprayen som debutant.