VIKTIG MANN: Og nå tror Arsene Wenger at Robin van Persie forlenger med Arsenal.Foto: AFP /IAN KINGTON
VIKTIG MANN: Og nå tror Arsene Wenger at Robin van Persie forlenger med Arsenal.Foto: AFP /IAN KINGTONVis mer

Wenger beroliger Arsenal-fansen

Tror van Persie blir.

(Dagbladet): Etter sommerens exodus av spillere fra The Emirates har mange sett med gru på kaptein Robin van Persies situasjon neste sommer. Nederlenderen har kontrakt med Arsenal ut sesongen 2013, men mange har fryktet at van Persie kommer til å forlate Arsenal før den tid, eller bare fullføre kontrakten for så å forsvinne vederlagsfritt.

Men på dagens generalforsamling i Arsenal gikk Wenger langt i å antyde at van Persie er på glid.

- Han har atten måneder igjen av kontrakten og jeg er trygg på at han kommer til å signere en ny avtale. Jeg er alltid trygg på det, fortalte Wenger generalforsamlingen, skriver BBC.

For mange Arsenal-fans vil nok akkurat de ordene minne om Wengers selvsikkerhet før både Fabregas og Nasri forsvant ut portene i sommer. Og Wenger forsvarte også sine egne verdier overfor generalforsamlingen i dag.

- Jeg mener verdiene vi forsvarer er verdt å forsvare. Vi ønsker å gjøre ting med klasse og mot. Mot er en kvalitet jeg beundrer, for det trengs mot i den moderne verdenen, sa Wenger ifølge avisa Metro.

- Jeg kan se at mange av dere er redde og misfornøyde, og det kan jeg forstå. Vi lever i en verden der vi slåss mot mennesker som har ekstreme ressurser. Vi kan konkurrere ved å være smarte og sammensveiset, for i fotball er det veldig vanskelig å være stabile, og vi har vært mer stabile enn noen andre i verden de siste femten årene.