Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger beskylder Inter for Hleb-møte

Agent hevder Hleb bare skulle kjøpe is.

(Dagbladet.no): Aleksander Hlebs kontrakt med Arsenal utløper i 2010, men storspillet denne sesongen har selvsagt blitt lagt merke til av klubber i Europa.

I dag omtaler flere engelske medier en episode som opprørte Arsene Wenger dagen før Arsenals oppvisning mot Milan på San Siro.

Hleb skal angivelig ha forlatt spillerhotellet sammen med agent Claudio Vigorelli for å møte representanter fra Inter, skriver The Guardian.

Vigorelli er igjen en forretningspartner av «superagenten» Vincenzo Morabito. Han har ifølge Setanta Sports forhandlet fram flere store overganger for Inter tidligere, og også jobbet med engelske klubber.

Arsene Wenger har nok heller ikke denne gangen «seen the incident», men franskmannen skal være alt annet enn likegyldig til Inters framgangsmåte, og vurderer nå å rapportere italienerne til UEFA.

Det ønsker naturligvis Morabito å unngå. Han erkjenner at Hleb forlot Arsenal-hotellet, men har en litt mer uskyldig versjon av saken.

- Det er sant at Hleb møtte Vigorelli og at de forlot Melia Felix (hotellet), men det er ikke sant at de dro i samtaler med Inter. De dro for å spise is. Vi beklager at Mr. Wenger tok det ille opp og klaget, for vi har et godt forhold til ham, sier Morabito til The Guardian.

image: Wenger beskylder Inter for Hleb-møte
MØTTE INTER-REPRESENTANTER I MILANO?: Aleksander Hleb forlot Arsenals spillerhotell dagen før returoppgjøret mot Milan i Champions League. For å møte Inter, tror Arsene Wenger. For å spise is, mener agent Vincenzo Morabito. Foto: AP
MØTTE INTER-REPRESENTANTER I MILANO?: Aleksander Hleb forlot Arsenals spillerhotell dagen før returoppgjøret mot Milan i Champions League. For å møte Inter, tror Arsene Wenger. For å spise is, mener agent Vincenzo Morabito. Foto: AP Vis mer
<B>PÅ KRIGSSTIEN:</B> Arsene Wenger smilte ikke like bredt som han gjør her da nyheten om Hlebs Inter-møte nådde ham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media