Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger blir i Arsenal

En gledelig melding til alle Arsenal-fans: Arsene Wenger har endelig signert en ny fireårskontrakt med klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter måneder med spekulasjoner om han ville fortsette som manager i London-klubben, signerte Arsene Wenger en ny kontrakt med Arsenal i går.

Franskmannen har dermed kontrakt med London-klubben ut sesongen 2005.

- Jeg har bestemt meg for å bli, fordi jeg har en gruppe spillere som har et enormt potensiale, og som kan ta klubben til topps i Europa og verden, sa Wenger.

Wenger har ventet lenge med å signere den nye kontrakten, men avviser at det var noen spesiel grunn til det.

- Advokater kan være vanskelige og de minste detaljer kan ta lang stund å finne ut av, sa han.

Wenger kom til Arsenal fra den japanske klubben Nagoya Grampus Eight i september 1996. I sin første hele sesong som sjef på Highbury, ledet han klubben til «The Double» med seier i ligaen og FA cupen i 1998. De tre siste årene har klubben imidlertid endt på andreplass bak Manchester United i Premier League.

- Framtiden vår kunne ikke vært i bedre hender. Vi vet at han har blitt fristet av tilbud fra andre klubber, men vi er overbegeistret over at han vil bli her, sa styreforman Peter Hill-Wood.

Mandag blir det bestemt om klubben får bygget sitt nye stadion til 5 milliarder kroner. Den nye stadion skal ha 60 000 sitteplasser.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart