Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Wenger ekspert i å mislykkes

Mourinho gjenåpner feiden.

FNYSER AV WENGERS RESULTATER: Jose Mourinho, her under ligacupoppgjøret mot Arsena, sier han ikke hadde fortsatt som manager i Chelsea med Arsene Wengers trofétørke. Foto:AFP  / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
FNYSER AV WENGERS RESULTATER: Jose Mourinho, her under ligacupoppgjøret mot Arsena, sier han ikke hadde fortsatt som manager i Chelsea med Arsene Wengers trofétørke. Foto:AFP / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

José Mourinhos feide med Arsène Wenger har roet seg i senere år, men fredag tente portugiseren lunta igjen.

Det var under fredagens pressekonferanse at Mourinho ble konfrontert med at Wenger har sagt Mourinho har en frykt for å mislykkes.

Wenger sa også at Chelsea er det eneste laget som kan tape ligagullet siden de leder serien.

- Arsène Wenger er en spesialist i å mislykkes. Det er ikke jeg, så han har rett i at jeg er redd for å feile siden jeg ikke har gjort det ofte, svarte Mourinho da.

Wenger har vært manager i Arsenal siden 1996 og har vunnet ligaen tre ganger, men har ikke klart å vinne et trofé siden FA-cupen i 2005.

- Åtte år uten å vinne et trofé, det er å feile. Hvis jeg hadde gjort det med Chelsea ville jeg dratt og aldri kommet tilbake, sa Mourinho ifølge BBC.

De to kranglet ofte under Mourinhos første periode i Chelsea, og portugiseren kalte Wenger for «en kikker» fordi han ofte uttalte seg om hva Chelsea gjorde.

I senere år har feiden roet seg, men de siste ukene har Mourinho flere ganger uttalt seg negativt om gullrival Manchester City.

Fredag var turen kommet til Arsenal, den andre store gullrivalen i årets Premier League.

Chelsea leder serien, ett poeng foran Arsenal og tre poeng foran City som har én kamp til gode.

(NTB)

Hele Norges coronakart