MISTET BEGGE: Arsene Wenger har forsøkt å beholde både Samir Nasri (t.v.) og Cesc Fabregas (t.h.). Fabregas dro til Barcelona sist uke, i dag ble Arsenal enige med Manchester City om prisen for Nasri. Foto: Kerim Okten, EPA/Scanpix
MISTET BEGGE: Arsene Wenger har forsøkt å beholde både Samir Nasri (t.v.) og Cesc Fabregas (t.h.). Fabregas dro til Barcelona sist uke, i dag ble Arsenal enige med Manchester City om prisen for Nasri. Foto: Kerim Okten, EPA/ScanpixVis mer

Wenger er trist etter å ha mistet Nasri og Fabregas

- Sommeren har vært veldig vanskelig.

(Dagbladet): I dag kom omsider konklusjonen på den langvarige kampen om Samir Nasri. Arsenal bekreftet at de har sagt ja til et tilbud fra Manchester City.

På flyplassen underveis til Italia, der Arsenal forsvarer en 1-0-ledelse mot Udinese i Champions League-kvaliken, snakket manager Arsene Wenger om at han har mistet to av sine største stjerner i løpet av overgangsvinduet.

- Sommeren har vært veldig vanskelig, siden vi hadde Cesc Fabregas og Samir Nasri i kontinuerlige overgangsforhandlinger, og det tærer på til slutt. Vi har mistet to store spillere, og det er den triste siden av historien. Men på et eller annet tidspunkt må det ta slutt, for du må fokusere på framtida, sier franskmannen ifølge Reuters.

Wenger hevder han ikke hadde planlagt med Nasri i morgendagens viktige kamp.

- Du vil ha med deg spillere som vil være i klubben på lang sikt for å forsvare mulighetene, sier Wenger.

Wenger sier han ikke føler sterkere press enn normalt til tross for snakk om sportslig krise.

- Jeg vil vinne hver eneste kamp for Arsenal. Resten av presset skapes av omgivelsene, men jeg har nok erfaring til å distansere meg fra det, sier han.

I juli sa Wenger at han visste det ville komme kritikk om Arsenal solgte både Fabregas og Nasri.

- Tenk deg den verste situasjonen - at vi mister både Fabregas og Nasri. Du kan ikke overbevise folk om at du er ambisiøs etter det, sa manageren.