Wenger er trygg på at van Persie blir

- Mitt mål er å bli enig med ham.

VIL KNYTTE VAN PERSIE TIL KLUBBEN: Robin van Persies framtid i Arsenal har likevel vært et pågående diskusjonstema gjennom hele sesongen. Nederlenderen har bare ett år igjen av kontrakten med klubben fra Nord-London. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
VIL KNYTTE VAN PERSIE TIL KLUBBEN: Robin van Persies framtid i Arsenal har likevel vært et pågående diskusjonstema gjennom hele sesongen. Nederlenderen har bare ett år igjen av kontrakten med klubben fra Nord-London. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger har stor tro på at storscorer Robin van Persie blir værende i London-klubben.

Van Persie sa han for alltid vil være en «Gunner» da han torsdag tok imot prisen som «Årets spiller» i kåringen gjort av engelske sportsjournalister.

28-åringens framtid i Arsenal har likevel vært et pågående diskusjonstema gjennom hele sesongen. Nederlenderen har bare ett år igjen av kontrakten med klubben fra Nord-London. Først ved sesongslutt skal partene snakke om en eventuell ny avtale.

Wenger frykter ikke en reprise fra i fjor sommer da både Cesc Fàbregas og Samir Nasri sa takk for seg.

- Hvem ønsker å miste sin beste spiller? Mitt mål er å bli enig med Robin van Persie og forlenge kontrakten hans slik at han kan være med oss i flere år. Forhåpentligvis klarer vi å ordne det, sier Wenger.

- Det viktige for oss er å komme fram til en avtale som gjør ham fornøyd og som får ham til å bli karrieren ut. Jeg kan ikke garantere at det blir slik, men jeg føler meg ganske trygg i saken, sa franskmannen videre.

Van Persie kom til Arsenal fra Feyenoord i 2004. Denne sesongen har han gjort 28 seriemål og er toppscorer i engelsk eliteserie med to runder igjen.

(NTB)