Wenger: Ferguson skuffer

Manager Arsene Wenger mener Alex Fergusons uttalelser om Arsenals spillestil er klumsete. - Det er skuffende å høre en annen manager snakke på den måten, sier den franske sjefen.

De to managerene Arsene Wenger og Alex Ferguson har vært i ordkrig flere ganger. I går blusset kranglinga opp da Fergie ga følgende uttalelser om London-klubben, som så langt denne sesongen pådratt seg seks røde kort - mot Uniteds to:

- Når Arsenal ikke er inne i en kamp, gjør de oppgjøret til en fysisk kamp slik at motstanderen mister konsentrasjonen. Det skjer hver gang. Antall slagsmål Arsenal er oppe i er flere enn Wimbledon i sin «storhetstid», sa Solskjærs sjef i går.

Arsene Wenger synes Fergusons uttalelser var klumsete - og ukorrekte:

- Jeg bryr meg ikke om disse uttalelsene, men jeg synes det er klumsete sagt. Vi trenger ikke å spille tøft for å vinne. Jeg synes at hans (Fergusons) uttalelser er gale. Det er skuffende å høre en annen manager snakke på den måten, sier Wenger til Sky Sports.

Wenger viser også til at Arsenal har 37 gule kort, mens Manchester United har 38 hittil denne sesongen.

- Du vinner ikke ligaen eller cuper bare ved å spille tøft. Det er helt feil å si noe sånt, kommenterer franskmannen.

Det er ikke første gang Wenger og Ferguson har vært i ordkrig:

- Han (Wenger) er fransk, kommer fra jobb i Japan og har ikke engang en hel sesongs erfaring i Premier League. Han bør holde kjeft, sa Ferguson da de to kamphanene diskuterte det tette ligaprogrammet for to sesonger siden.