Wenger fikk en vanvittig pipekonsert etter Benteke-show

Arsenal ga bort to straffer og fikk et rødt kort mot Aston Villa.

 VIKTIG BRIKKE:  Christian Benteke startet årets sesong i samme spor som fjorårssesongen. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix
VIKTIG BRIKKE: Christian Benteke startet årets sesong i samme spor som fjorårssesongen. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB ScanpixVis mer

• Arsenal - Aston Villa 1-3

(Dagbladet): Belgiske Christian Benteke var en av de store gjennombruddene i fjorårets Premier League. Villa-spissen bøttet inn mål for klubben, og stoppet på 19 mål på 32 seriekamper.

Det førte til at den belgiske spissen kom i søkelyset til en rekke storklubben. Arsenal, Tottenham og Chelsea skal alle ha ligget langflate etter signaturen.

Benteke signaliserte også at han ville bort fra Villa, og leverte et overgangønske. Men  bare en uke senere snudde 22-åringen. Han var klar til å bøtte inn mål for Villa.

Det er nok fansen glad for etter dagens kamp.

Klønet det til Arsenal fikk en drømmestart på årets Premier League-sesong.  Oxlade-Chamberlain ble spilt fri på kanten, og satte på turboen. Den unge engelskmannen  stormet til dødlinjen og banket ballen inn til Giroud i boksen.

Franskmannen var iskald og lirker ballen inn i mål. 1-0.

Arsenal fortsatte å dominere kampen. Villa lå veldig dypt. Laget lot Arsenal trille kula, og ventet på en overgang.

Den fikk de da Agbonlahor fikk ballen på midtbanen. Han tråklet seg gjennom hele Arsenal-forsvaret, og ble meid ned av Szczesny. En klar straffe, og Arsenal-keeperen ble belønnet med det gule kortet.

Benteke bommet på straffesparket, men fikk en retur som han headet i mål.

 MATCHVINNER:  Her sikret Benteke seieren for Aston Villa. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Scanpix
MATCHVINNER: Her sikret Benteke seieren for Aston Villa. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Bedre ble det ikke for Arsenal da  Koscielny felte Agbonlahor i boksen i den andre omgangen. Aston Villa fikk en ny straffe. Benteke var iskald fra krittmerket, og snudde kampen for Villa.

Så rødt Arsenal hadde en tung jobb etter at Villa snudde kampen.  Det ble ikke bedre for rødtrøyene da Koscielny fikk sitt andre gule kort midtveis i den andre omgangen. Arsenal måtte fullføre kampen med ti mann.

Likevel fortsatte hjemmelaget å produsere store sjanser. Rosicky var farlig frampå ved to anledninger. den største sjansen fikk tsjekkeren da han og Wilshere kombinerte seg gjennom Villa-forsvaret. Tsjekkeren kom alene med Guzan, men avslutningen var altfor dårlig.

Arsenal fortatte å produsere sjanser. Igjen var Rosicky hjernen bak angrepet. Cazorla ble spilt fri på åtte meter, men Guzan greide utrolig nok å slå spanjolens avslutning via tverrliggeren til corner.

 DRØMMESTART:   Olivier Giroud ga Arsenal en drømmestart på årets sesong. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix
DRØMMESTART: Olivier Giroud ga Arsenal en drømmestart på årets sesong. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix Vis mer

I stedet var det Aston Villa som avgjorde kampen. Luna kontret inn vinnermålet etter en Arsenal-corner. Luna kom alene med Szczesny, og var iskald.

Wenger fikk virkelig høre det etter dagens kamp. Hjemmefansen brast ut i en vanvittig pipekonsert da dommeren blåste av kampen.

Den franske manageren er blitt kritisert for å ha bommet totalt på overgangsvinduet i sommer. Manageren lovet å handle inn flere storspillere, men så langt har ikke klubben brukt en eneste krone på overganger.

Det spørs om fansen ikke kommer til å kreve en storsignering eller to etter dagens prestasjon.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 396012402


Varnish cache server