STØTTER WALCOTT: Arsene Wenger mener for mange forventer for mye av Theo Walcott. Arsenal-sjefen har stor tro på 20-åringen. Foto: Andrew Winning / REUTERS.
STØTTER WALCOTT: Arsene Wenger mener for mange forventer for mye av Theo Walcott. Arsenal-sjefen har stor tro på 20-åringen. Foto: Andrew Winning / REUTERS.Vis mer

Wenger fnyser av Walcott-kritikerne

- Kommer til å bli en stor spiller.

||| • Direkte klokka 16: Premier League i livestudio.

(Dagbladet): Walcott har fått kritikk av flere engelske fotballkommentatorer for å ikke leve opp til potensialet og prislappen han ble hentet for i 2006.

Vingen, den gang 16, kom for rundt 60 millioner kroner, en sum som senere kan dobles avhengig av antall kamper.

Etter kampen mot England på torsdag, hvor vingen ble byttet ut i andreomgang, stemplet ESPN-kommentator Chris Waddle Walcott som en ving som ikke forstår spillet.

Henry Winther, vel ansett Daily Telegraph-ekspert, skriver at Walcott må bruke ferdighetene sine annerledes.

Arsene Wenger nekter å slutte seg til kritikerne.

- Ikke vær bekymret for ham, forsikrer Wenger.

- Jeg tror Theo kommer til å bli en stor spiller for Arsenal. Han er ung, og har en lysende fremtid. Folk forventer for mye, og nå er de for hard ham, sier han, ifølge BBC.

Walcott har slitt med skader hele sesongen, og har kun startet fem kamper denne sesongen. Ni har han kommet inn som innbytter.

Kan innta tabelltopp
Mot Burnley i ettermiddag spiller Walcott sannsynligvis fra start.

Mye skal klaffe for Gunners, men med 4-0 seier kommer Arsenal til å innta tabelltoppen igjen, med én kamp mer spilt enn Manchester United og Chelsea.

Om fortsatt sjanse for ligagull sier Wenger følgende:

- Vi har en god sjanse, men det avhenger av hvor stabile vi kan være, hvor bra vi forbereder oss til hver kamp, og hvor mye vi er med fra start til slutt.

- Dét kommer til å avgjøre hvor vi havner i ligaen.

Arsenal-legende Thierry Henry mener gamleklubben ikke kan avskrives.

- De har kommet seg gjennom mye denne sesongen, inkludert skader på Cesc Fabregas og Robin van Persie. Hvem vet, kanskje Arsenal hadde toppet tabellen om van Persie hadde vært skadefri, sier han, ifølge Sky Sports.