LEI SMELL: Theo Walcott har hatt en strålende sesonginnledning, og har allerede etter tre serierunder tangert sin egen scoringsrekord i Premier League. Nå venter seks uker på sidelinja som en konsekvens av overtråkket mot Sveits på tirsdag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
LEI SMELL: Theo Walcott har hatt en strålende sesonginnledning, og har allerede etter tre serierunder tangert sin egen scoringsrekord i Premier League. Nå venter seks uker på sidelinja som en konsekvens av overtråkket mot Sveits på tirsdag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan WermuthVis mer

Wenger fortviler over Walcott-skade

Ute i fire til seks uker.

|||(Dagbladet): Han har scoret hattrick mot Blackpool, skutt hull i nettet på Ewood Park og fått selv sine kritikere til å medgi at han trolig har et klokt fotballhode likevel.

Men etter en strålende sesonginnledning, hvor han har brukt bare tre serierunder på å tangere egen scoringsrekord i Premier League, må Theo Walcott nå belage seg på et lengre opphold fra fotballen.

Sekundet før Wayne Rooney bredsidet England i ledelsen borte mot Sveits, var Arsenal-angriperen sjanseløs på å komme seg unna et altfor seint taklingsforsøk og tråkket kraftig over.

Ifølge Arsenal-manager Arsene Wenger, viser undersøkelsene av 21-åringens ankel at han er ute av spill i fire til seks uker framover.

- Taklingen så ikke bra ut. Da jeg så hvordan han vred ankelen, trodde jeg enten at han ville være ute i tre-fire dager eller fire til seks uker. Uheldigvis er han ute imellom fire til seks uker, sier Wenger til arsenal.com.

Arsenal har også angriperne Nicklas Bendtner og Robin van Persie ute med skader. Bendtner er tre til fire uker unna et comeback, mens van Persie ventes tilbake omtrent samtidig som Walcott.

Med Samir Nasri går det imidlertid raskere. Midtbanemannen skadet kneet i seriepremieren mot Liverpool, og måtte igjennom et inngrep. Nå er han imidlertid såpass frisk at han kan ta del allerede i helgens kamp mot Bolton, og er definitivt tilbake mot Braga i Champions League-åpningen i midtuka.

Også Johan Djourou, Denilson og nykommer Sebastien Squillaci har fått grønt lys til å spille mot Bolton etter å ha kommet seg gjennom gårsdagens reservelagskamp uten problemer.