NI ÅR:  Arsenal-sjef Arsène Wenger tror ikke hans fremtid i Arsenal er avhengig av suksess mot Hull i FA-cupen lørdag kveld. Han tror klubben tenker større enn som så. Foto:REUTERS / Dylan Martinez / NTB Scanpix
NI ÅR: Arsenal-sjef Arsène Wenger tror ikke hans fremtid i Arsenal er avhengig av suksess mot Hull i FA-cupen lørdag kveld. Han tror klubben tenker større enn som så. Foto:REUTERS / Dylan Martinez / NTB ScanpixVis mer

Wenger frykter ikke for jobben med tap i FA-cupfinalen

Har ikke vunnet et trofé på ni år.

Arsenal-sjef Arsène Wenger tror ikke hans fremtid i Arsenal er avhengig av suksess mot Hull i FA-cupen lørdag kveld. Han tror klubben tenker større enn som så.

Arsenal har ikke vunnet et trofé på de siste ni årene. Lørdag kveld har de en alle tiders mulighet mot underdog Hull i FA-cupfinalen.

- Uansett hva resultatet blir, vil denne klubben takle de konsekvensene det måtte få. Det som er viktig er at vi etter kampen sitter igjen med en følelse av at vi har gjort vårt absolutt beste, sier Wenger.

Franskmannen innrømmer likevel at selv om han ser ut til å ta det hele med ro, hviler det et stort press på spillernes skuldre. Fansen forventer seier.

- Det gjør det hele litt vanskeligere, men når alt kommer til alt tror jeg spillerne vil klare å konsentrere seg så fort de går over sidelinjen, sier Arsenal-sjefen.

Avspark på Wembley er klokken 18 lørdag kveld.

(NTB)