Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frykter at Henrik Mkhitaryan har pådratt seg en leddbåndsskade

Wenger frykter leddbåndsskade for Mkhitaryan

Arsène Wenger bekrefter at Henrikh Mkhitaryan er uaktuell til søndagens seriekamp mot Southampton. Manageren frykter en leddbåndsskade for armeneren.

SKADET: Arsene Wenger er redd det dreier seg om en leddbåndsskade for Henrikh Mkhitaryan. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock
SKADET: Arsene Wenger er redd det dreier seg om en leddbåndsskade for Henrikh Mkhitaryan. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henrikh Mkhitaryan måtte forlate banen etter 61 minutter i 4-1-seieren mot CSKA Moskva i europaligaens kvartfinale torsdag. Den tidligere Manchester United-spilleren tok seg til kneet etter en takling, og dagen derpå bekreftet Arsenal-manager Arsène Wenger at de frykter en leddbåndsskade.

- Micki måtte gå av banen og er ute søndag. Han har tatt en MR og frykten er at hans leddbånd har blitt berørt. Vi vil vite mer om det senere, sa Wenger før søndagens Premier League-kamp mot Southampton.

- Hvor lenge han er ute, det vet vi ikke, la han til.

Skaden er dårlig nytt for et Arsenal-lag som er akterutseilt i kampen om mesterligaplassene i hjemlig serie. Håpet er comeback i den gjeveste europeiske klubbturneringen gjennom seier i europaligaen.

Wenger bekreftet for øvrig på fredagens pressekonferanse at cupkeeper David Ospina er ute i to til tre uker med skade. Ainsley Maitland-Niles kan heller ikke spille mot Southampton på søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!