Wenger gir tredjekeeperen 10 av 10 på spillerbørsen

- Vito gjorde absolutt alt riktig.

STORSPILTE: Vito Mannone har status som tredjekeeper i Arsenal, men leverte spill en førstekeeper verdig mot Fulham.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
STORSPILTE: Vito Mannone har status som tredjekeeper i Arsenal, men leverte spill en førstekeeper verdig mot Fulham.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ||(Dagbladet.no): Fulham - Arsenal 0-1.

En klinisk avslutning fra Robin van Persie og en serie klasseredninger fra mannen som startet sesongen som tredjekeeper, Vito Mannone, sørget for at Arsenal kunne sette nesa nordover i London med tre poeng fra Craven Cottage ved Themsens bredder.

Manager Arsene Wenger var full av lovord om den italienske 21-åringens forestilling mellom stengene.

- Jeg gir ham 10 av 10. Han gjorde absolutt alt riktig. Han stoppet alt han var nødt til å stoppe, gjorde ingen feilvalg og viste alle tegn til at han har det som skal til for å bli en veldig god keeper, lyder skussmålet fra Arsenal-sjefen.

Med førstekeeper Manuel Almunia ventet tilbake til midtukas Champions League-kamp mot Olympiakos, ligger det imidlertid an til at Mannone må vente en stund på neste mulighet. Wenger har med andre ord et hyggelig luksusproblem på keeperplass, selv om annenkeeper Lukasz Fabianski er ute til oktober. Fjerdekeeper Wojciech Szczesny banker nemlig også på førstelagsdøra.- Han (Mannone) er tredjekeeper, men også nummer fire er eksepsjonell. Jeg tror Wojciech er en kvalitetsspiller, noe han viste mot West Brom (i ligacupen), men jeg ga Mannone ansvaret siden han er et par år eldre og har mer erfaring, sier Wenger til Arsenal.com. Farlig FulhamEt Fulham-lag med Brede Hangeland på banen hele kampen igjennom, var på ingen måte tannløse, selv da de havnet under i målprotokollen. - Fulham spiller alltid fantastiske kamper for oss fra første til siste minutt. Man kunne ikke se én spiller som ikke taklet og slåss. De forsøkte alt de kunne. Vi hadde aldri reist herfra med tre poeng uten de holdningene og moralen vi viste, sier Wenger.Mannone hadde imidlertid bestemt seg for å mure igjen bakover, og stoppet forsøk med både hode og føtter fra alle vinkler og posisjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer