Wenger har ikke bestemt seg for om han fortsetter

Regner med å ta en avgjørelse over nyttår.

 TELLER PÅ KNAPPENE:  Det er ikke sikkert Arsenal-manager Arsene Wenger blir å se i sjefsstolen på Emirates neste sesong. FOTO: Tom E. Østhuus, Dagbladet.
TELLER PÅ KNAPPENE: Det er ikke sikkert Arsenal-manager Arsene Wenger blir å se i sjefsstolen på Emirates neste sesong. FOTO: Tom E. Østhuus, Dagbladet.Vis mer

Følg kveldens Champions League-runde i vårt Fotballstudio fra klokka 2045!

(Dagbladet): Arsenals Arsene Wenger er Premier Leagues lengstsittende nåværende manager, etter at Sir Alex Ferguson sa takk for seg etter 26 sesonger i sjefsstolen for Manchester United i mai tidligere i år. 

Franskmannen har ledet The Gunners helt siden høsten 1996, noe som blant annet har ført til tre Premier League-titler og fire FA-cup-trofeer.

Det har imidlertid vært skralt med sølvtøy for London-klubben de siste årene, men nå kan det se ut til at 64-åringen har fått klubben på rett kjøl igjen.

Kontrakten går ut i juni Det er fortsatt fryktelig tidlig i sesongen, men laget har likefullt fått en glimrende start på årets Premier League, og leder to poeng foran Chelsea etter åtte spilte kamper.

Nå kan det likevel gå mot slutten for en av fotball-Englands mest kjente managere gjennom alle tider.

Wengers kontrakt med The Gunners går nemlig ut i juni 2014, og manager-legenden sier ifølge Sky Sports, at han kommer til å bestemme seg om han vil fortsette eller ikke på nyåret.

- Jeg kommer til å ta en avgjørelse etter halvspilt sesong. Innerst inne har jeg en idé om hva jeg vil gjøre videre, men gi meg litt tid, sier franskmannen.

- Merker ikke alderen Wenger, som faktisk fyller år i dag, begynner for alvor å dra på årene, men insisterer likevel at alderen ikke er noen hindring foreløpig.

 MER SØLVTØY?:  Arsene Wenger tok sitt foreløpig siste ligatrofé med The Gunners i sesongen 2003/04. Tar han sin neste denne sesongen, før han eventuelt takker av i juni? FOTO: REUTERS / POOL / Lawrence Lustig.
MER SØLVTØY?: Arsene Wenger tok sitt foreløpig siste ligatrofé med The Gunners i sesongen 2003/04. Tar han sin neste denne sesongen, før han eventuelt takker av i juni? FOTO: REUTERS / POOL / Lawrence Lustig. Vis mer

- Hvem er denne karen som er 64? Man tror aldri at man er 64. Når man er 50, tror man ikke på at man er 50. Innsiden er ung. Det er på utsiden man blir gammel, sier han.

Knalltøft oppgjør i vente I kveldens Champions League-runde, står Wengers mannskap overfor en skikkelig manndomsprøve, når fjorårsfinalist Borussia Dortmund står på motsatt banehalvdel på Emirates.

Arsenal har fått en god start i det som av mange har blitt kalt «dødens gruppe», og står med full pott etter de to første kampene i gruppe F etter 2-1 borte mot Marseille og 2-0 hjemme mot Napoli.

Spørsmålet er om Arsene Wengers utvalgte klarer å ta sin tredje strake trepoenger i Europas mest prestisjetunge klubbturnering.

Svaret får vi i kveld.

 MÅ STOPPES:  The Gunners står overfor en skikkelig nøtt når stjernespissen Robert Lewandowski og resten av Borussia Dortmund tar turen til London og Emirates i kveldens Champions League-oppgjør. FOTO: EPA / BERND THISSEN
MÅ STOPPES: The Gunners står overfor en skikkelig nøtt når stjernespissen Robert Lewandowski og resten av Borussia Dortmund tar turen til London og Emirates i kveldens Champions League-oppgjør. FOTO: EPA / BERND THISSEN Vis mer