TAPTE MOT SPURS: Chris Smalling klarte ikke å forhindre 0-2-tap med Fulham i går. Stopperen blir i londonklubben ut sesongen. Foto: AFP/IAN KINGTON
TAPTE MOT SPURS: Chris Smalling klarte ikke å forhindre 0-2-tap med Fulham i går. Stopperen blir i londonklubben ut sesongen. Foto: AFP/IAN KINGTONVis mer

Wenger har ikke gitt opp Smalling

Presentert som United-stopper.

|||(Dagbladet): I går kveld presenterte Manchester Uniteds hjemmeside 20-åringen Chris Smalling som klubbens nye midtstopper - fra og med sommeren.

Arsenal-manager Arsene Wenger ble tatt på senga, også han var interessert i Fulham-talentet. I går nektet franskmannen å gå med på at forsvareren er tapt for londonklubben.

Siste liten-bud - Det ser ut som Manchester United har lagt mer penger på bordet enn oss. Så lenge spilleren ikke har skrevet under for noen, så er
dette ikke over. Vi får se hva som skjer, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

Og i Uniteds melding om Smalling står det riktig nok at klubben er enig med spilleren om en kontrakt, ikke at han har skrevet under.

Wenger vil ikke si hva Arsenal nå foretar seg, men Daily Mail skriver i dag at klubben planlegger et siste lite-bud.

Fulham-manager Roy Hodgson var i går kveld klar på at Smalling ender opp i United.

- Jeg har visst en stund at Manchester United kom med et bud, og så vidt jeg vet er betingelsene avtalt og han blir en Manchester United-spiller neste sesong, sier Hodgson til Sky Sports.

Han henviser til direktørene i klubben på spørsmål om Arsenal også har lagt inn bud på 20-åringen som spilte i nonleague-laget Maidstone for halvannet år siden.

Smalling skal til medisinsk test i Manchester i dag, og britisk presse spekuleres i at Smalling er tenkt som en erstatter for Nemanja Vidic. Hodgson mener United har gjort et godt kjøp.

Diamant - Sir Alex gjør sjelden feil når han betaler mye penger for en ung spiller. Han vet at det kommer til å se billig ut i årene framover. Vi visste at vi hadde en diamant her, men når du er Fulham og sitter på en diamant så vet du at den blir tatt vekk fra deg, sier Fulham-sjefen.

Smalling har bare spilt to Premier League-kamper fra start, og står totalt med 10 kamper for londonlaget. Han har allerede debutert for det engelske U21-landslaget.

Ifølte The Independent går Smalling for å være Arsenal-supporter.

VENT OG SE: Arsenal-manager Arsene Wenger antyder at Smalling ikke nødvendigvis blir United-spiller. Foto: REUTERS/Darren Staples
VENT OG SE: Arsenal-manager Arsene Wenger antyder at Smalling ikke nødvendigvis blir United-spiller. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer