HAR SIGNERT: Arsenal-manager Arsène Wenger har forlenget kontrakten med to år. Foto: NTB Scanpix
HAR SIGNERT: Arsenal-manager Arsène Wenger har forlenget kontrakten med to år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Wenger har skrevet under på ny kontrakt med Arsenal

Arsenal bekrefter. 

(FourFourTwo): Arsenal bekrefter i dag på sine hjemmesider at manager Arsène Wenger har skrevet under på en ny toårskontrakt.

- Ambisjonene våre er å vinne Premier League og andre store trofeer i Europa. Det er det fansen, spillerne, støtteapparatet, manageren og styret forventer og vi vil ikke hvile før vi har oppnådd det. Arsene er den beste personen til å hjelpe oss å oppnå det. Han har en fantastisk CV og har vår fulle støtte, heter det i en pressemelding fra Arsenal-eier Stan Kroenke.

Flere britiske medier meldte i går at Arsenal-manageren hadde forlenget sin kontrakt med klubben. Wenger skal ha hatt et møte med klubbens eier på mandag.

Franskmannen har vært i Arsenal siden 1996 og har blant annet vunnet tre ligatitler og sju FA-cup-seirer med klubben.

- jeg elsker denne klubben og jeg ser fram mot framtiden med optimisme og begeistring. Vi ser på det vi gjør som er bra og på hvordan vi kan bli sterkere overalt. Dette er en sterk spillergruppe og med noen nysigneringer kan vi bli enda sterkere. Vi har en sterk ligautfordring foran oss og det vil være fokus i sommer og neste sesong, sier Wenger selv.

Det siste året har Wenger opplevd en stadig økende misnøye blant deler av Arsenal-fansen. Det har blant annet resultert i «Wenger out» bannere på stadioner rundt om i Europa.

Det ble ikke bedre av at Arsenal ble nummer fem i årets Premier League, men seier over byrival Chelsea i FA-cupen var med på å dempe noe av kritikken.