Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger har solgt for rundt 400 millioner

Men lover ikke Arsenal-fansen erstattere.

INGEN PANIKK: Arsene Wenger har sannsynligvis nok av penger å hente forsterkninger for, uten at franskmannen vil love Arsenal-fansen at det vil skje. Foto: AP Photo/Fabian Bimmer.
INGEN PANIKK: Arsene Wenger har sannsynligvis nok av penger å hente forsterkninger for, uten at franskmannen vil love Arsenal-fansen at det vil skje. Foto: AP Photo/Fabian Bimmer. Vis mer

(Dagbladet.no): På under fjorten dager forsvant både Emmanuel Adebayor og Kolo Toure fra Emirates.

Prisen på duoen skal ha ligget på rundt henholdsvis 250 og 150 millioner kroner.

Det betyr at Arsenal sannsynligvis har gjort god butikk på begge afrikanerne. Adebayor skal ha kommet til London for rundt 30 millioner kroner, mens Toure kostet rundt millionen.

Likevel vil ikke Wenger love fansen erstattere for de to nøkkelspillerne.

- I England tror alle at problemene kan bli løst ved å kjøpe spillere. Jeg føler at vi er sterke nok, men hvis vi kan kjøpe, gjør vi det, sier Wenger til Arsenals hjemmesider.

Wenger har tidligere vist klokketro på det unge laget. Den troen er ikke borte, tross en skuffende fjerdeplass i fjor.

- Jeg mener det viktigste er å jobbe hardt på trening, forbedre oss på det vi kan forbedre, og ha troen på de spillerne vi allerede har.

Han understreker nok en gang viktigheten av å ikke ukritisk pøse ut penger.

- Vi har penger tilgjengelig, men for oss er det viktig å handle på rett måte når vi gjør det, hvis vi gjør det, sier han.

Med årene har Arsenal-fansen blitt vant til å se stjernespillere forlate klubben i sommermånedene.

I 2005 dro Patrick Vieira, i 2006 Ashley Cole og Sol Campbell, i 2007 Thierry Henry til Barcelona. Fjorårsommmeren endte med at både Mathieu Flamini og Aleksander Hleb fant seg nye arbeidsgivere.

• PS: Her kan du se alle sommerens overganger i Premier League.

BORTE: Emmanuel Adebayor og Kolo Toure har begge blitt City-spillere. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh.
BORTE: Emmanuel Adebayor og Kolo Toure har begge blitt City-spillere. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling