TØFF PERIODE: Arsenal-manager Arsene Wenger gleder seg til de tøffe testene laget skal bryne seg på den neste uka. I kveld møter de Liverpool i ligaen, til uka venter Borussia Dortmund i Champions League, og neste helg skal de opp mot Manchester United. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB Scanpix
TØFF PERIODE: Arsenal-manager Arsene Wenger gleder seg til de tøffe testene laget skal bryne seg på den neste uka. I kveld møter de Liverpool i ligaen, til uka venter Borussia Dortmund i Champions League, og neste helg skal de opp mot Manchester United. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Wenger har ståltro før Liverpool, Dortmund og United på en uke

- En mulighet til å vise styrke.

Etter en myk sesongstart skal Arsenal bryne seg mot flere topplag. Arsène Wenger er sikker på at laget hans kommer godt ut av det.

London-klubben har vist superform i Premier League med sju seirer og en uavgjort på de åtte siste seriekampene.

Det har gitt Arsenal tabelltoppen.

Cuptrøbbel Men etter hjemmetap for Borussia Dortmund i Champions League og Chelsea i ligacupen er det blitt satt spørsmålstegn til hvor sterkt Arsenal-laget egentlig er.

Kritikken vil øke om Wengers menn får problemer mot serietreer Liverpool på hjemmebane i kveld. I midtuken skal Arsenal ut i en viktig mesterligaduell borte mot Dortmund, mens Manchester United på Old Trafford er motstander neste helg.

- Selvsikker og rolig - Det er selvfølgelig en viktig periode for oss, men jeg føler meg ganske selvsikker og rolig. Laget er klar for å håndtere toppkampene. Jeg ser på det som en mulighet til å vise styrke, og jeg er trygg på at spillerne griper den muligheten, sier Wenger.

- Jeg lærte mye om laget da vi spilte med ryggen mot veggen i vårsesongen. Den gang måtte vi vinne hver eneste kamp (for å sikre mesterligaspill). Jeg vet utmerket godt hvor sterke spillerne er og hvor stor viljen deres er. Vi ønsker å være tittelutfordrere, slår franskmannen fast.

Arsenal står med 22 poeng etter ni serierunder.

(NTB)