Premier League-rykter

Wenger har uttalt seg om Sanchez og mulige erstattere

Dette er ryktebørsen.

SELGES SANNSYNLIGVIS. Wenger forteller at Alexis Sanchez sannsynligvis selges innen kort tid. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
SELGES SANNSYNLIGVIS. Wenger forteller at Alexis Sanchez sannsynligvis selges innen kort tid. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det er i underkant av to uker igjen av januarvinduet og stadig flere navn omtales på ryktebørsen i England.

Den største snakkisen om dagen er selvfølgelig Arsenals Alexis Sanchez. Chileneren skal ha blitt enig med Manchester United om sin personlige kontrakt og avtalen er avhengig av at de to klubbene blir enige om overgangen.

Arsenal-manager Arsène Wenger forteller på en pressekonferanse i dag at Sanchez «sannsynligvis» vil bli solgt innen 24 timer. Samtidig legger franskmannen til at «det ikke er noen garantier».

Kanskje vi allerede i dag får svar på om Henrikh Mkhitaryan ønsker å gå motsatt vei. Det blir spekulert i at Arsenal foretrekker playmakeren i stedet for penger for Sanchez. Lønna hans skal ikke være noe problem.

- Det kan skje og det kan ikke skje. Det er der vi er nå, sier Wenger om en mulig bytteavtale.

Samtidig forteller Wenger at Mesut Özil ikke går noen steder i januar. Tyskeren går i likhet med Sanchez ut av kontrakt til sommeren.

Wenger sier også at han tviler på at Bordeauxs Malcom kommer i januar, samtidig som han er mer kryptisk på spørsmål om Borussia Dortmunds Pierre Emerick-Aubamayang, som har vært sterkt linket til Arsenal etter at han ble bedt om å bli solgt tidligere denne måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer