Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League-rykter

Wenger har uttalt seg om Sanchez og mulige erstattere

Dette er ryktebørsen.

SELGES SANNSYNLIGVIS. Wenger forteller at Alexis Sanchez sannsynligvis selges innen kort tid. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
SELGES SANNSYNLIGVIS. Wenger forteller at Alexis Sanchez sannsynligvis selges innen kort tid. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Det er i underkant av to uker igjen av januarvinduet og stadig flere navn omtales på ryktebørsen i England.

Den største snakkisen om dagen er selvfølgelig Arsenals Alexis Sanchez. Chileneren skal ha blitt enig med Manchester United om sin personlige kontrakt og avtalen er avhengig av at de to klubbene blir enige om overgangen.

Arsenal-manager Arsène Wenger forteller på en pressekonferanse i dag at Sanchez «sannsynligvis» vil bli solgt innen 24 timer. Samtidig legger franskmannen til at «det ikke er noen garantier».

Kanskje vi allerede i dag får svar på om Henrikh Mkhitaryan ønsker å gå motsatt vei. Det blir spekulert i at Arsenal foretrekker playmakeren i stedet for penger for Sanchez. Lønna hans skal ikke være noe problem.

- Det kan skje og det kan ikke skje. Det er der vi er nå, sier Wenger om en mulig bytteavtale.

Samtidig forteller Wenger at Mesut Özil ikke går noen steder i januar. Tyskeren går i likhet med Sanchez ut av kontrakt til sommeren.

Wenger sier også at han tviler på at Bordeauxs Malcom kommer i januar, samtidig som han er mer kryptisk på spørsmål om Borussia Dortmunds Pierre Emerick-Aubamayang, som har vært sterkt linket til Arsenal etter at han ble bedt om å bli solgt tidligere denne måneden.

- Jeg har ikke noe å legge til. Slike ting er bedre når det er hemmelig. Det er ikke noe annet som er nære (annet enn Sanchez-avtalen journ.anm.), sier Wenger.

Liverpools Emre Can går også ut av kontrakt til sommeren, og de røde ser ut til å miste tyskeren. Juventus har lenge vist interesse, og nå bekrefter direktør Giuseppe Marotta at klubben «forsøker alt de kan», skriver Sky Italia.

Liverpool har også vært sterkt linket til Atlético Madrid-keeper Jan Oblak, men det er lite sannsynlig at de røde får til en eventuell avtale før til sommeren.

West Hams Andy Carroll har slitt mye med skader de siste årene, men det stopper tilsynelatende ikke Chelsea i å ville hente spilleren til Stamford Bridge, skriver Sky Sports.

Det at han er engelsk og gir Chelsea en ny dimensjon med sin fysikk er noen av årsakene kanalen lister opp til hvorfor de blå er interessert i kraftspissen.

Andre rykter:

Arsenals Hector Bellerin er ønsket av Juventus (Tuttosport).

Liverpool vil ikke låne ut Daniel Sturridge til Sevilla (Daily Mail).

West Ham ønsker å låne Chelseas Michy Batshuayi (Daily Mail).

Palace-spiss Christian Benteke er også en mulighet for West Ham (Daily Mirror).

Real Madrid vil ha trioen Eden Hazard, Neymar og Robert Lewandowski (Marca).

Everton vil ha Bayern-forsvarer Juan Bernat (Liverpool Echo).

Juventus er interessert i Tottenhams Christian Eriksen og Arsenals Mesut Özil (Corriere dello Sport).

Chelsea, City og PSG vil ha Nices Jean-Michael Feri (The Sun).

West Hams Javier Hernandez kan være på vei til Besiktas (Talksport).

Besiktas ønsker Leicester-spiss Islam Slimani (Sky Sports).

Chelsea og Arsenal ønsker Watfords Richarlison (Watford Observer).

Inters João Mario har sagt nei til å gå til West Ham på lån (Sky Sports).

City følger med på Shakhtar-spiller Fred (Sky Sports).

Chelsea er ute etter Romas Emerson Palmieri (Sky Italia).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!