Wenger hentet fransk stortalent

Nasri endelig Arsenal-klar.

(Dagbladet.no): Spilleren selv kunne avsløre nyheten på sin egen hjemmeside like etter Frankrikes EM-exit, men den formelle bekreftelsen på Samir Nasris overgang fra Marseille til Arsenal lot vente på seg.

Nå er imidlertid alt papirarbeid unnagjort, og det var en stolt 21-åring som kunne posere i nye klubbfarger på Arsenals hjemmesider.

- Jeg er veldig fornøyd med å bli Arsenal-spiller, noe som betyr veldig mye for meg. Dette er et veldig viktig steg i tilværelsen som fotballspiller ettersom Arsenal er en storklubb. Jeg håper virkelig at det kommer til å gå bra for meg her, og jeg bil gjøre mitt beste for Arsenal og supporterne, og jeg føler meg beæret over å bli en del av en slik fantastisk fotballklubb, lyder det nærmest programforpliktet fra nysigneringen på Arsenal.com.

Arsene Wenger har opparbeidet seg et rykte som den beste i bransjen på å omdanne stortalenter til stjernespillere, og Arsenal-sjefen har så definitivt tro på sin ferskeste juvel.

- Vi er henrykte over å ha sikret oss Samir Nasri. Han er ung, rask og enestående teknisk. Han har bevist sitt store potensiale gjennom prestasjoner for både Marseille og det franske landslaget de siste to sesongene, og han kommer til å tilføre spillergruppa mye kvalitet, påpeker Wenger til London-klubbens hjemmeside.

ETTERFØLGER HENRY: Samir Nasri (t.v.)etterfølger blant annet Thierry Henry i rekken av franske begavelser i Arsenal-drakt. Foto: Reuters/Scanpix
ETTERFØLGER HENRY: Samir Nasri (t.v.)etterfølger blant annet Thierry Henry i rekken av franske begavelser i Arsenal-drakt. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Wenger hentet fransk stortalent