ADJØ, ARSENAL? Nicklas Bendtner vil bli bøtelagt at Arsenal etter å ha reist til København og drukket seg full. Kontrakten hans med klubben går ut etter sesongen. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB Scanpix
ADJØ, ARSENAL? Nicklas Bendtner vil bli bøtelagt at Arsenal etter å ha reist til København og drukket seg full. Kontrakten hans med klubben går ut etter sesongen. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB ScanpixVis mer

Wenger hinter om at Bendter er ferdig etter nok en fylleskandale

- Ingen hadde gitt ham tillatelse til å dra til København.

(Dagbladet): Nicklas Bendtner er i hardt vær, nok en gang, etter at han natt til i går truet en taxisjåfør i København.

I tillegg skal Bendtner ha kneppet opp buksa og gned underlivet sitt mot bilvinduet til sjåføren, og slo bilen med beltet sitt.

- Han sa at dersom han ikke var så kjent, skulle han knust meg. Og han kalte meg «din lille, feite gris», fortalte taxisjåføren i går.

Bøtelegges Og nå ser det ut til at Nicklas Bendtner kan vente seg seg alvorlig smekk fra Arsenal-manager, Arsene Wenger, skriver Daily Mail.

Engelske medier tror at dette betyr kroken på Arsenal-døra for Bendtner.

- Jeg vet ikke hva som skjedde i København, jeg har ikke snakket med ham, fortalte Wenger på en pressekonferanse i forkant av Arsenals møte med Tottenham søndag.

Bendtner trakk seg fra Arsenals tropp mot Bayern München i Champions League på grunn av en kneskade.

At han da dro hjem til Danmark og drakk seg full, er noe sjefen vil bøtelegge Bendtner for.

- Det eneste som er sikkert er at han ikke noe i København å gjøre. Ingen hadde gitt ham tillatelse til å dra dit, så det vil han bli bøtelagt for, sier en lite blid Wenger.

- Jeg kommer til å snakke med ham i dag.

På utgående kontrakt På spørsmål fra salen om dette var dråpen, og om danskens framtid i klubben svarer Arsenal-manageren slik:

- Det er ikke så mye å si. Kontrakten hans går ut etter sesongen.

Også etter den første kampen mellom Arsenal og Bayern München havnet Bendtner i avisene. Dansken fikk ikke spille, og dro etter kampen på sexklubb i London.

Bendtner har også tidligere vært arrestert for hærverk, tatt for fyllekjøring og blitt utestengt fra en VM-kvalikkamp etter å ha vist fram underbuksa.

IKKE FORNØYD:  - Det eneste som er sikkert er at han ikke noe i København å gjøre. Ingen hadde gitt ham tillatelse til å dra dit, så det vil han bli bøtelagt for, sier en lite blid Wenger. Foto: EPA / ANDRERAS GEBERT / NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: - Det eneste som er sikkert er at han ikke noe i København å gjøre. Ingen hadde gitt ham tillatelse til å dra dit, så det vil han bli bøtelagt for, sier en lite blid Wenger. Foto: EPA / ANDRERAS GEBERT / NTB Scanpix Vis mer