Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger kan bli straffet av FA

Arsenal-manager Arsene Wenger er anklaget av det engelske fotballforbundet (FA) for å ha kommet med trusler mot fjerdedommeren i spillertunnelen etter åpningskampen mot Sunderland. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under lørdagens kamp mellom Arsenal og Sunderland at episoden angivelig skal ha funnet sted. Kampens fjerdedommer, Peter Taylor, skal ha mottatt trusler av Arsene Wenger.

Wenger risikerer å bli utestengt i 12 kamper hvis anklagene viser seg å være riktige.

- Det var en mindre episode. Jeg prøvde bare å skille to spillere, sier Wenger til Sky Sports.

Det engelske fotballforbundet etterforsker nå saken, og vil ikke kommentere noe til de har hørt Wengers versjon av hva som skjedde i spillertunnelen. Arsenal-manageren har to uker på seg til å svare på anklagene.

JACOB LAURSEN er klar for FC København. Derby-forsvareren blir dermed lagkamerat med Harald Brattbakk og tidligere Vålerenga-spiss Pascal Simpson. Overgangssummen kommer trolig til å ligge på rundt fire millioner kroner. Laursen ankom København og det er ventet at han skriver under for sin nye klubb i dag.

RICHARD WRIGHT er vraket fra den engelske landslagstroppen til oppgjøret mot Frankrike andre september. David James er ny tredjekeeper i troppen etter at Wright har slitt med sviktende form etter sommerens EM-sluttspill.

SYLVIAN WILTORD skal være svært nær å signere kontrakt med Arsenal. Manager Arsene Wenger ønsker seg Wiltord som makker til Thierry Henry i Arsenal-angrepet. Wenger har i lengre tid forøkt å knytte til seg Wiltord. Overgangssummen skal ligge på rundt 170 millioner kroner. Wiltord spiller til daglig for Bordeaux.

RICHARD DUNNE forlater Everton til fordel for Wimbledon. London-klubben må betale 33 millioner kroner for den irske landslagsspilleren.

STEVEN CARR følger lagkamerat Steffen Iversens eksempel og forlenger trolig sin kontrakt med Tottenham denne uka.

TONY ADAMS er favoritt til å ta over kapteinsbindet på det engelske landslaget etter Alan Shearer. Shearer ga seg på landslaget etter sommeren EM-sluttspill. I dag tar Kevin Keegan ut troppen til landskampen mot Frankrike 2. september, Da får vi trolig svar på hvem som blir ny England-kaptein

STRAFFES?: Arsenal-manager Arsene Wenger risikerer 12 kampers utestengelse.
NY KAPTEIN?: Tony Adams