Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger får tilbud fra Kina

Wenger kan bli verdens best betalte trener

Stor interesse for Arsenè Wenger i kinesisk fotball, skriver engelsk tabloid.

ETTERSPURT: I følge britiske medier er Arsène Wenger ønsket både i Kina og av PSG etter han gir seg som Arsenal-manager etter sesongen. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
ETTERSPURT: I følge britiske medier er Arsène Wenger ønsket både i Kina og av PSG etter han gir seg som Arsenal-manager etter sesongen. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Styrtrike kinesiske klubber ønsker å sikre seg Arsène Wenger. Den avtroppende Arsenal-manageren kan få en årslønn på nærmere 300 millioner kroner.

Det vil ifølge britiske The Mirror gjøre franskmannen til verdens beste betalte fotballtrener.

Kinas landslagssjef, italienske Marcello Lippi, skal ha en astronomisk lønn på mellom 270 og 280 millioner kroner i året.

68 år gamle Wenger har ingen planer om å gi seg som trener, selv om managerepoken i Arsenal er over ved sesongslutt.

Wenger skal ha tjent rundt 90 millioner kroner i året i Arsenal, mens Manchester Citys Pep Guardiola tjener mest i Premier League med rundt 180 millioner kroner årlig.

Ifølge Mirror ønsker Wenger helst å jobbe i fransk eller spansk fotball kommende sesong.

Han blir koblet til en jobb som generalmanager i Paris Saint-Germain, der han i så fall trolig blir et bindeledd mellom Thomas Tuchel og eier Nasser Al Khelaifi.

Wenger har allerede et tett samarbeidet med Al Khelaifi, som er sjef i TV-gruppen beIN Sports.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media