Wenger lover hevn mot Carew

Arsenal-manager Arshne Wenger lover revansj når laget tar imot John Carew og Valencia på Highbury i morgen.

Lørdag tapte Arsenal 2-0 for Manchester United, og gikk dermed av banen uten nettkjenning for første gang på svært lenge. Mot Valencia i Chamions League lover Wenger at «Gunners» skal slå tilbake.

Franskmannen er fortsatt bitter etter at Valencia for to år siden slo ut Arsenal i kvartfinalen på bortemålsregelen.

- Det var en større skuffelse enn å tape UEFA-cupfinalen mot Galatasaray. Det var en sørgelig kveld, helt forferdelig. Forrige gang de var her, klarte de å overraske oss skikkelig, sier Wenger før 2. rundekampen i mellomspillet.

Wenger tror laget hans er rustet til å slå tilbake etter United-nederlaget. 3-1-seieren mot Roma sist var rett og slett imponerende.

- Tirsdag må vi slå tilbake på en positiv måte. Det er alt vi kan gjøre, sier Wenger.

Arsenal leder fortsatt den engelske eliteserien, trass i sviktende ligaform. Wengers store hodepine er hvem han skal putte mellom stengene.

Keeper David Seaman er skadd og testes i dag, mens Rami Shaaban gikk ut i kampen mot United. Dermed kan det være duket for tredjevalget Stuart Taylor - med en juniorkeeper på benken.

For Valencia er Francisco Rufete tilbake etter tre uker på sidelinjen. Spanierne klarte så vidt 1-1 i første kamp mot Ajax. Lørdag fikk laget en god oppvarming med 2-0-seier mot Racing Santander. John Carew scoret det ene målet, og det er ventet at den norske landslagsspissen får spilletid også i London.

(NTB-AFP)

<B>JULING PÅ OLD TRAFFORD:</B> Keeper Rami Shaaban ble skadd mot United og Ryan Giggs lørdag.