Wenger lover spillerkjøp i januar

- Vi ønsker oss minst én spiller, sier Arsenal-sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arséne Wenger har vært under press fra en av klubbens eiere for sin gjerrighet på overgangsmarkedet. Trykket mot Wenger imidlertid lettet da Arsenal stakk av med en imponerende 2-0-seier mot Dortmund i midtuka.

På pressekonferansen før Premier League-kampen mot West Bromwich i morgen, kom 65-åringen i tillegg med en oppløftende beskjed for Arsenal-fansen som ønsker flere spillere.

- Vi kommer, selvfølgelig, til å prøve å hente inn minst én spiller i januar, sa Wenger.

Fornøyd med vikarene Det trenger imidlertid ikke nødvendigvis å være en sårt trengt midtstopper som blir Wengers januarsignering. Franskmannen uttalte at han var fornøyd med Monreals vikarinnsats.

- Vi har gått igjennom en periode der vi har hatt få tilgjengelig, men vi har samtidig oppdaget at spillere har lært deres jobb i midtforsvaret, som Monreal som gjør det veldig bra nå, sa Wenger.

Han påpekte også at Laurent Koscielny nå endelig er tilbake fra skade, og at Mathieu Debuchy bare er to uker unna å være tilbake fra sin skade. Dermed er den umiddelbare skadekrisa i forsvaret løst, ifølge Wenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer