Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger lover spillerkjøp i januar

- Vi ønsker oss minst én spiller, sier Arsenal-sjefen.

(Dagbladet): Arséne Wenger har vært under press fra en av klubbens eiere for sin gjerrighet på overgangsmarkedet. Trykket mot Wenger imidlertid lettet da Arsenal stakk av med en imponerende 2-0-seier mot Dortmund i midtuka.

På pressekonferansen før Premier League-kampen mot West Bromwich i morgen, kom 65-åringen i tillegg med en oppløftende beskjed for Arsenal-fansen som ønsker flere spillere.

- Vi kommer, selvfølgelig, til å prøve å hente inn minst én spiller i januar, sa Wenger.

Fornøyd med vikarene Det trenger imidlertid ikke nødvendigvis å være en sårt trengt midtstopper som blir Wengers januarsignering. Franskmannen uttalte at han var fornøyd med Monreals vikarinnsats.

- Vi har gått igjennom en periode der vi har hatt få tilgjengelig, men vi har samtidig oppdaget at spillere har lært deres jobb i midtforsvaret, som Monreal som gjør det veldig bra nå, sa Wenger.

Han påpekte også at Laurent Koscielny nå endelig er tilbake fra skade, og at Mathieu Debuchy bare er to uker unna å være tilbake fra sin skade. Dermed er den umiddelbare skadekrisa i forsvaret løst, ifølge Wenger.

I andre posisjoner sliter klubben imidlertid fortsatt med en lang skadeliste. Snart er nesten en hel ellever ute med skader.

For å tilfredsstille mannen som eier 30 prosent av aksjene i Arsenal, Alisher Usmanov, bør den ene signeringen Wenger gjør i januar være av det store slaget. Russeren har krevd mer pengebruk fra Wenger, noe Wenger selv har slått tilbake mot.

Ingen salg Lukas Podolski er en av spillerne som ryktes vekk fra klubben, ettersom han tross skadeproblemene har slitt med å spille seg inn i laget. Premier Leagues lengstsittende manager avviser imidlertid at han er på vei vekk.

- Han gjør en god jobb for laget og viser fantastiske holdninger. Hans jobb er å være klar når sjansen byr seg, og det gjør han veldig bra. Jeg har heller ikke fått noen forespørsler om ham, sa Wenger.

Han bekreftet også at Sanogo, Arteta og Szczesny definitivt er ute til kampen mot West Bromwich i morgen.

Den kampen sendes på TV 2 sport premium, og kan følges i Dagbladets fotballstudio fra klokken 13.45.

LOVER SPILLERKJØP: Det er usikkert om det er fordi han bukket under for presset fra Usmanov eller ikke, men Arséne Wenger uttalte i dag at han er på jakt etter en spiller i januar. Foto: EPA/ANDY RAIN
LOVER SPILLERKJØP: Det er usikkert om det er fordi han bukket under for presset fra Usmanov eller ikke, men Arséne Wenger uttalte i dag at han er på jakt etter en spiller i januar. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling