Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger misfornøyd med Moen: - Jeg var ikke fornøyd med enkelte av valgene hans

Dømte Champions League-kampen mellom Arsenal og Monaco i går.

MISFORNØYD: Arsenal-manager Arsene Wenger var misfornøyd med noen av Svein Oddvar Moens avgjørelser i første omgang, og sa også det til ham i pausen. Foto: Reuters / John Sibley
MISFORNØYD: Arsenal-manager Arsene Wenger var misfornøyd med noen av Svein Oddvar Moens avgjørelser i første omgang, og sa også det til ham i pausen. Foto: Reuters / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arsenal var så nær, men klarte aldri å score det målet som ville tatt dem videre til kvartfinale i Champions League. Dermed ble Arsene Wenger slått ut av Champions League av Monaco - den klubben han gjorde sitt store trenergjennombrudd i.

Men i ettertid omtales ikke Arsenal-manageren i populære ordelag fra klubbens nåværende trener, Leonardo Jardim. Han kaller Wenger respektløs etter at han ikke tok ham i hånda etter kampen i London, og gjengjeldte dermed den gesten i gårsdagens returoppgjør.

- Jeg synes det var respektløst. Akkurat nå feirer vi, og jeg synes ikke Arsenal viste nok respekt i den første kampen, sier Jardim ifølge The Telegraph.

Antatt svakere - I den kampen ville jeg takke Arsene og ta ham i hånda, og det er sant at Arsene ikke gjorde det. Så, selv om Monaco gjorde alt de kunne for å gjøre livet komfortabelt for Arsenal, valgte jeg å ikke takke ham, fortsetter Jardim.

Monaco var ett av de antatt svakeste lagene som tok seg til utslagsrundene i den prestisjetunge turneringa.

- Arsenal var veldig glad da de fikk spille mot Monaco. De trodde de var videre allerede. Jeg synes vi fortjente det, sier Jardim.

Dommerkritikk Svein Oddvar Moen fikk oppdraget å dømme kampen i Monaco i går kveld. Han har fått kritikk spesielt for en situasjon der Alexis Sanchez ble felt i 16-meteren, noe som så ut til å være straffe, men Moen viste istedenfor det gule kortet.

Wenger var raskt bortpå i pausen og forklarte at han ikke var fornøyd.

- Jeg følte dommeren hadde en dårlig førsteomgang. Jeg sa til ham at jeg ikke var fornøyd med enkelte av valgene hans, sier Wenger etter kampen.

Nå handler alt om å klare å ta en topp fire-plassering for London-laget.

- Fotball er ikke et eventyr, det handler om å være realistisk og klinisk, og kanskje litt heldig, sier Wenger.

Dagbladet har vært i kontakt med Svein Oddvar Moen, som i henhold til Uefas regelverk ikke kan uttale seg om saken.

Hele Norges coronakart